Modern interieur

Een modern interieur is een hele brede stijl. Veel mensen denk al snel aan strakke meubels, strakke gietvloeren of plavuizen. Natuurlijk, dat kunnen kenmerken zijn van een modern interieur. Maar een modern interieur is veel breder. Een industrieel of Scandinavisch interieur kunnen ook modern zijn. Ik laat je hier vooral deze laatste visie zien van een modern interieur door middel van onder andere de leukste binnenkijkers!

Dit voormalig klooster uit 1719 is super mooi verbouwd!

Ik ben gek op dit soort binnenkijkers. Gebouwen die ooit een andere functie hadden en volledig verbouwd zijn tot een woning. We kijken vandaag binnen in een voormalige Klooster uit 1719 in de Slowaakse stad Trnava. Architect Peter Jurkovič van architectenbureau JRKVC heeft er een modern droomappartement van gecreëerd met een woonoppervlak van 100m2.

voormalige-klooster-verbouwd-modern-appartement

moderne-zwarte-keuken-kookeiland

Bekijk meer foto's >

Karakteristieke loft slaapkamer badkamer suite

Kom binnenkijken in deze geweldige slaapkamer! De interieurarchitecten van Nook Architects hebben midden in het centrum en geweldige loft ontworpen en ingericht. Een loft appartement, gelegen aan de bekende Plaça Catalunya, met een woonoppervlak van ongeveer 118m2. Hoewel het gehele appartement erg indrukwekkend is, is het vooral de slaapkamer die het meeste indruk op mij heeft gemaakt. Er zijn veel verschillende stijlen die ik mooi vind voor een slaapkamer, en deze stijl is er ongetwijfeld één van!

karakteristieke-loft-slaapkamer-badkamer-suite

open-badkamer-slaapkamer

Bekijk meer foto's >

Ruime lichte witte keuken

Tijdens mijn bezoek aan de website van Franse interieurarchitect Miriam Gassmann, werd ik in hun portfolio aangenaam verrast met onderstaande keuken. Een prachtige ruime witte lichte keuken van een super groot appartement van maar liefst 215m2. Een karakteristiek pand in Parijs, die door de interieurarchitect volledig verbouwd en gemoderniseerd is met behoud van mooie originele details. Hieronder zien jullie het resultaat van de nieuwe keuken!

ruime-lichte-witte-keuken

moderne-witte-kookeiland

Bekijk meer foto's >