Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com


Browsing Category

Balkon inspiratie

Hier moet je zijn voor de leukste balkon inspiratie! Het balkon is een bijzondere ruimte in verschillende opzichten. Het is de kleinste buitenruimte die een woning of appartement kan hebben. Daarom is het een leuke uitdaging om er echt iets leuks van te maken. Een volwaardige buitenruimte, waar je terecht kunt om in de buitenlucht te zitten, te liggen en te zonnen. En als het even meezit, een klein feestje kunt geven met een lekkere BBQ. Ik laat je binnenkijken in de leukste balkons en ik deel de leukste inspiratie en ideeën voor het inrichten jouw droombalkon!


« Vorige paginaInspiratie en ideeën voor kleine en grote balkons

Balkons heb je in verschillende formaten. Van hele kleine balkons die niet dieper dan een meter zijn tot bredere balkons van twee meter. Afhankelijk van dit formaat kan je het op verschillende manier inrichten. Op een grote balkon is het bijvoorbeeld mogelijk om grote en uitgebreide loungeset te plaatsen met stoelen en banken. Maar ook op een klein balkon zijn er veel mogelijkheden. Het is juist een hele leuke uitdaging om met originele en praktische balkon inspiratie het beste uit je kleine balkon te halen. Ik help je graag hierbij met leuke inspiratie en ideeën.

Balkon inspiratie voor de vloer

Je zou een balkon kunnen zien als een normale kamer in huis. Er zijn dus verschillende manieren, stijlen en ideeën om het in te richten. De vloer is een van de belangrijkste elementen op het balkon. Deze bepaalt voor een groot deel de sfeer en de uitstraling. Kunstgras zal bijvoorbeeld een hele andere sfeer creëren dan bijvoorbeeld houten vlonders. Maar je kunt ook denken aan tegels, beton of zelfs een gietvloer.

Balkon inrichten met leuke ideeën

Een balkon inrichten is meer dan alleen het uitzoeken van een vloer en een loungeset. Er zijn nog veel meer leuke inspiratie en ideeën voor het inrichten van je balkon. De basis wordt gevormd door de vloer en zit- en of lig-mogelijkheden. En planten en bloemen zijn altijd een goed idee. Maar daarnaast kan je een balkon ook super leuk en gezellig inrichten met kleinere decoratie accessoires. Een leuke vloerkleed bijvoorbeeld of of gezellige lantaarns. Alle leuke ideeën en balkon inspiratie vind je op deze pagina!

Doe ook wooninspiratie & ideeën op voor de andere ruimtes in huis: badkamer inspiratie, dakterras inspiratie, inloopkast inspiratie, keuken inspiratie, slaapkamer inspiratie, werkplek & kantoor inspiratie, woonkamer inspiratie, kinderkamer inspiratie, tuin inspiratie.

Of selecteer op interieurstijl: industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.