Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com


Browsing Category

Modern interieur

Een modern interieur is een hele brede stijl. Veel mensen denk al snel aan strakke meubels, strakke gietvloeren of plavuizen. Natuurlijk, dat kunnen kenmerken zijn van een modern interieur. Maar een modern interieur is veel breder. Een industrieel of Scandinavisch interieur kunnen ook modern zijn. Ik laat je hier vooral deze laatste visie zien van een modern interieur door middel van onder andere de leukste binnenkijkers!


« Vorige paginaVoorzieningen in een modern interieur

Een modern interieur is een interieurstijl, maar het heeft zéker niet alleen met hetgeen te maken met wat je met het oog ziet. Een modern interieur heeft namelijk ook te maken met de moderne technologie, voorzieningen en gemakken van tegenwoordig. Voorzieningen die bijdragen aan je wooncomfort en woongenot. Een heel mooi voorbeeld is vloerverwarming, die aan de ene kant ervoor zorgt dat je warme voeten hebt en aan de andere kant ook op het gebied van esthetiek gebied iets moois is. Vloerverwarming is namelijk netjes in je vloer verwerkt. Een ander mooi voorbeeld zijn inbouwspots die draadloos bediend kunnen worden. Dat is ook typisch iets die positief effect hebben op je wooncomfort.

Modern interieur inspiratie

Uiteraard heeft de moderne interieurstijl zéker ook te maken met het ontwerp. Zoals ik boven al had aangekaart, is een gietvloer één van de meest populaire vloeren voor een modern interieur. Hoewel het relatief duurder , is een gietvloer wel super strak en ook makkelijk in onderhoud, vooral als je het vergelijkt met een houten vloer.

Als het hebt over meubels in een moderne stijl, dan denk je bijvoorbeeld aan zwevende meubels. Zwevende kasten, zwevende planken of zelfs zwevende bedden geven elke ruimte een nette strakke uitstraling.

Naast binnenkijkers in moderne woningen en appartementen, laat ik regelmatig ook de mooiste moderne badkamers, moderne woonkamers, moderne slaapkamers en moderne keukens zien.

Doe ook wooninspiratie & ideeën op via de andere interieurstijlen: industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.

Of selecteer op ruimte: balkon inspiratie, badkamer inspiratie, dakterras inspiratie, inloopkast inspiratie, keuken inspiratie, slaapkamer inspiratie, werkplek & kantoor inspiratie, woonkamer inspiratie, kinderkamer inspiratie, tuin inspiratie.