Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Klassiek interieur Modern interieur Wooninspiratie

Diverse schuifpuien


Schuifpuien zijn enorm populair voor woningen met een tuin. Het grote voordeel is dat je met een schuifpui binnen en buiten meer kunt integreren. Veel mensen vinden het fijn om de tuin als een verlengde van de woonkamer te gebruiken. Aan de woonkamer of aan de keuken… Daar zijn verschillende oplossingen voor te bedenken. Een schuifpui behoort tot één van die populaire oplossingen. Vandaag willen we het hebben over verschillende soorten schuifpuien. Daarbij laten we de mooiste inspiratie voorbeelden zien!

schuifpuien

schuifpuien

11a12a39d20198d20b67eaacbddf31cb

8f79affc150a287465f573642389397c

31605d12d1d31d81245a8e4c469603a8

Soorten schuifpuien

Er zijn verschillende soorten glazen schuifdeuren verkrijgbaar waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit een aluminium, kunststof of een houten schuifpui. Deze zijn in verschillende varianten leverbaar. Van strak en modern tot de klassieke varianten. Bij aluminium kozijnen kun je kiezen uit verschillende RAL kleuren. En kunststof kozijnen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens is het onderhoudsvrij. En de houten schuifpuien zijn geïmpregneerd en van hoge kwaliteit. De schuifpuien hebben een slanke profiel, ze zijn energie zuinig en hebben zonwerende beglazing. De beglazingen hebben een krachtig UV filter en het beschermt jouw vloer, wanden en meubels tegen de UV straling. Tevens beschermt het ook tegen inbraken. De meeste schuifpuien zijn voorzien van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Maatwerk

Als het gaat om het vervangen van jouw kozijnen en deuren is het belangrijk dat ze exact worden opgemeten en dat er inbouw specificaties worden gemaakt in jouw woning. Vervolgens kies jij jouw gekozen kozijn, deur of andere ontwerp en deze wordt speciaal voor jouw woning op maat gemaakt. De onderdelen worden onder andere getest op luchtvochtigheid, extreme kou en hitte, schadelijke UV straling van de zon, zure regen, zilte lucht, harde wind en stortregens. Onder deze zware omstandigheden blijven alle kozijnen en deuren goed functioneren en blijven ze er goed uitzien.

schuifpui-4

schuifpui-3

Bron: Remodelista.com | Dwell.com | Domainehome.com | Dezeen.com | Lekkerfrisss.blogspot.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Minimalistische intieme tuin | Inrichting-huis.com
    2 februari 2019 at 11:00

    […] Vanuit de keuken kan je via het raam in de tuin kijken, en aan de woonkamer is een grote moderne glazen schuifpui geplaatst. De tuin is dus een echte verlengde geworden van de woonkamer. De glazen schuifpui zorgt […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.