Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Bohemien balkon ideeën
Balkon inspiratie

Bohemien balkon ideeën


Ons balkon is de enige buitenruimte die wij hebben. Het is niet heel erg groot, maar we zijn tóch wel erg blij dat we in ieder geval een buitenruimte hebben. Afgelopen zomer hebben we het een klein beetje opgeknapt door de balkonreling te schilderen en de vloer te voorzien van nieuwe houten vlonders. Komende zomer gaan we hiermee verder, maar we twijfelen nog hoe we het precies willen hebben. Gelukkig hebben we nog even de tijd om leuke ideeën en inspiratie op te doen.

Iets wat we beiden erg leuk vinden, is de bohemien stijl. De zorgeloze hippie uitstraling met mooie kleuren en super leuke accessoires.

Bohemien balkon ideeën

Bohemien balkon ideeën

Bohemien inrichting

Een goede zitplek is voor ons wel een vereiste. Misschien laten we een vaste bank maken van houten planken, die we dan leuk aankleden met kleurrijke kussens, zodat je er echt comfortabel kan zitten. Ik ben ook fan van een heerlijke hangmat, maar die neemt wel heel veel ruimte in beslag. Zo’n hangstoel past ook erg bij de bohemien stijl. En het ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Een mooie bohemien vloerkleed is altijd een goed idee, wat voor een knus woonkamer gevoel zal zorgen. Misschien combineren we het met een Marokkaanse lamp of zelfs meerdere lampen. En grote lantaarns die je op de vloer plaatst zijn ook altijd wel erg leuk voor op een balkon.

Zóveel leuke ideeën! Wat vind jij van de bohemien balkon stijl?

Bohemien balkon ideeën

Bohemien balkon ideeën

Bohemien balkon ideeën

Bohemien balkon ideeën

Bohemien balkon ideeën

Bohemien balkon ideeën

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Bohemian dakterras | Inrichting-huis.com
    19 juli 2016 at 11:01

    […] je de Bohemian stijl ook zo geweldig? Klik hier voor de leukste bohemian balkon […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.