Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Bohemian dakterras
Dakterras inspiratie

Bohemian dakterras


Het weer bepaalt vaak je stemming en humeur. In Nederland hebben we veel bewolking en regen, maar zodra de zon zich laat zien in de lente en zomer, dan genieten we er ook extra van. Soms vraag ik me af of we ook gelukkiger zijn als we altijd zon zouden hebben. Je zou zeggen van wel, maar je zou er ook gewend aan kunnen raken, waardoor het niet meer zo bijzonder is. Je zou dus ook kunnen zeggen dat we de nu extra waarderen en dat we er dubbel zoveel van genieten.

Vandaag gaan we kijken op een geweldig dakterras van, die ingericht is door Anthropologie. Een knus en super gezellig ingericht dakterras met het ultieme zomergevoel!

Bohemian dakterras

Bohemian sfeer

De combinatie van houten vlonders en bakstenen muur geven het dakterras een stoer karakter. En met de leukste meubels en decoratie accessoires hebben ze een vintage bohemian sfeer gecreëerd. Leuke kleurrijke vloerkleden, combinatie van stoelen en grote zitkussens, de trolley waar lekkere drankjes op staan, noem maar op.

Bohemian dakterras

Verlichting en planten

Hiernaast spelen verlichting en groen een grote rol op dit dakterras. Overal vind je mooie groene planten in verschillende terracotta potjes. Groen mag dus absoluut niet ontbreken voor een echt boho dakterras. Hetzelfde geldt voor verlichting. Hier hebben ze gekozen voor een mix van gezellige slingerverlichting en verschillende leuke lantaarns.

Vind je de Bohemian stijl ook zo geweldig? Klik hier voor de leukste bohemian balkon inspiratie!

Bohemian dakterras

Bron: blog.anthropologie.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.