Kantoorinrichting

Werkplek in inbouwkast

De meningen zullen erover verdeeld zijn. Sommigen vinden het fijn en zelfs mooi om een werkplek in de woonkamer te hebben, terwijl anderen het juist vreselijk lelijk en totaal niet praktisch vinden. Soms is het echter de enige plek waar je een eventuele werkplek kunt inrichten. Wat kan je dan doen als je het eigenlijk helemaal niets vindt? In het thuiskantoor van Dagmar Daley, een super leuk kinderkleding merk uit San Francisco, hebben ze er iets heel moois op bedacht. Ze hebben namelijk de werkplek in de woonkamer verwerkt in de grote inbouwkast.

Werkplek in inbouwkast

Werkplek in inbouwkast

Bekijk meer foto's >

Het stoere loft kantoor van FiftyTree

We gaan vandaag een kijkje nemen in het nieuwe hoofdkantoor van FiftyTree. Een technologie bedrijf die gespecialiseerd is in tools voor mobiele creaties en visual thinking. Naast een kantoor in Seattle hebben ze ook een kantoor gelegen aan 60 Hudson Street Building in New York. Ook wel bekend als het voormalige Western Union gebouw. Een super groot loft kantoor met een oppervlak van maar liefst ruim 600m2. Architectenbureau +ADD heeft het gehele kantoor en inrichting ontworpen en ingericht. Het is super stoer geworden!

stoere-loft-kantoor-fiftytree

stoere-loft-kantoor-fiftytree-2

stoere-loft-kantoor-fiftytree-3

Bekijk meer foto's >

Thuiskantoor van designkoppel Nicole en Mike

Kom binnenkijken in het thuiskantoor van Nicole and Mike McQuade. Zij vormen de man en vrouw designteam van hun eigen ontwerpbureau The McQuades. Na jarenlang individueel gewerkt te hebben, besloten ze een aantal jaar geleden hun krachten te bundelen.

Ze werken vanuit huis, waar ze samen met hun babyboy Levi en hond Lola wonen. Een leuke vintage woning uit 1948 met drie slaapkamers en twee badkamers. gelegen in het centrum van Haverford Township in Pennsylvania. Hieronder zien jullie hoe zij hun thuiskantoor hebben ingericht.

vintage-leren-bank-nicole-mike

thuiskantoor-van-designkoppel-nicole-en-mike

Bekijk meer foto's >