Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

klein kantoor eenmanszaak
Kantoorinrichting

Zo fris je het kantoor van je eenmanszaak op


Als zelfstandige werk je waarschijnlijk ongelofelijk hard. Je doet je job, je regelt de administratie, je overlegt met klanten… De inrichting van je (thuis)kantoor is wel het laatste van je zorgen. Toch is het een goed idee om deze werkplek een frisse update te geven. Dat is niet alleen goed voor je humeur en je concentratie, je hebt het ook gewoon verdiend!

Groen doet goed

Een kleine ingreep met groot resultaat: breng groen in je kantoor! Je kan natuurlijk een muur groen schilderen of voor junglebehang gaan, maar the real deal is altijd beter! Zet je kantoor vol met planten! Van een grote monstera die die lege hoek opvult tot kleine vrolijke cactussen op de vensterbank: planten zijn altijd een goed idee. Ze zuiveren de lucht, wat jou een frisser hoofd geeft. Daarnaast is het gewoon een pak leuker om naar te kijken!

Leestip10x Hangplanten voor binnen

klein kantoor eenmanszaak planten

Ga voor kleur

Kijk eens rond je. Zijn alle muren van je kantoor wit? De kans is groot. Waarom zou je er geen fel kleurtje tegenaan gooien? Oranje en geel zouden bijvoorbeeld de concentratie verhogen. Heb je echt geen tijd om zelf in de weer te gaan met kwast en verf? Zoek dan naar een professional in de buurt. Tik bijvoorbeeld ‘schilder Geel’ in in Google en je krijgt meteen een waslijst van professionals.

LeestipOkergeel interieur

Nieuwe stoel, blije rug

Is het moment daar waarop je administratie moet afhandelen? Of heb je een job waarbij je sowieso uren aan de computer gekluisterd zit? Investeer dan in een goede bureaustoel en pas ook je bureau aan om ergonomisch te kunnen werken. Hoe preciezer je je stoel kan aanpassen, hoe beter. Werk ook met een computerscherm dat in hoogte verstelbaar is. Je nek zal je dankbaar zijn!

Leestip10x Mooie design bureaustoel

klein kantoor werkplekken bureaustoel

Uitzicht en licht

Gun jezelf het plezier van licht! Verhuis je bureau naar het raam, zodat je in daglicht zit. Het is ook zoveel fijner om uit een raam te kijken dan op een kale muur. Zorg wel voor goede zonwering. Het kan ook niet de bedoeling zijn dat je met een pet en zonnebril aan je bureau moet zitten.

Het prijskaartje

Zo’n make over van je kantoor kan natuurlijk wel wat kosten. Het goede nieuws? Alles wat je doet voor je eenmanszaak, kan je bij de belasting inbrengen als kost. Van plantjes tot schilder! Zorg gewoon dat je altijd een factuur hebt. Een goede boekhouder kan je zeker verder helpen met tips om je kantoor zo voordelig mogelijk in te richten. Ook hier kan simpelweg zoeken op ‘boekhouder Hasselt Kuringen’, bijvoorbeeld, je meteen een goede boekhouder opleveren. Een prachtig nieuw kantoor op kosten van de zaak? Dat kan!

Bekijk ook:
Klein studio kantoor van Jessica Comingore
Het kantoor van architectenbureau Selencky Parsons
Een heel fijn thuiskantoor

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.