Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

industrieel bureau
Industrieel interieur Kantoorinrichting

10x Industrieel bureau


Ben je op zoek naar een mooi industrieel bureau waarmee jij jouw stoere thuiswerkplek of industrieel kantoor mee kunt inrichten? Zoek niet verder, want wij hebben de mooiste industriële bureaus voor je op een rijtje. Kijk snel verder en laat ons weten welke jij het mooist vindt.

Het afgelopen jaar zijn het aantal thuiswerkplekken over de hele wereld in een rap tempo toegenomen. Het was altijd al heel fijn om een thuiswerkplek of thuiskantoor te hebben, waar je af en toe volledig geconcentreerd en afgeschermd kon werken, maar door de wereldwijde Corona pandemie moesten we noodgedwongen opeens voor een lange periode thuiswerken. Dat was natuurlijk wel even wennen voor iedereen, om fulltime thuis te werken zonder collega’s om je heen, meetings in teams of in een ander conference call programma te houden, en geen gezelligheidspraatjes meer te voeren bij de koffiemachine. Nu we het thuiswerken echter gewend zijn, vinden heel veel mensen het eigenlijk wel fijn om vaker thuis te kunnen werken. Sommigen fulltime, terwijl anderen het willen afwisselen met een aantal dagen op kantoor, om wekelijks tóch gezellige collega’s om je heen te hebben.

Door deze ontwikkeling, ontkomen de meeste mensen er niet meer aan om een fijne thuiswerkplek of thuiskantoor te hebben, met een fijn bureau en bureaustoel, zodat je echt op een comfortabele manier kunt werken. Omdat industriële interieurs zo populair zijn, en tegelijkertijd ook universeel, hebben we voor de liefhebbers tien stoere industriële bureaus verzameld. Wil jij jouw thuiswerkplek of thuiskantoor ook een stoer industrieel tintje geven? Dan mag een industrieel bureau natuurlijk niet ontbreken. Laat je ons weten welk model jij graag in jouw kantoortje wilt hebben?

1. Towson Bureau

Dit is Nancy’s Towson Bureau – een compact, maar super stoer industrieel bureau, die zowel in een thuiskantoor past als in de hoek van je woonkamer of slaapkamer. Naast een bureaublad van 118×60 cm is het bureau ook voorzien van soort achterwand. Aan de linkerkant vind je handige opbergvakken, waar je bijvoorbeeld brieven, kaarten en ander soort papierwerk in kunt plaatsen. En aan de rechterkant vind je een raster, dat super leuk is voor het ophangen van inspirerende teksten, foto’s, kaarten, noem maar op.

industrieel bureau Towson zwart staal en hout

2. Portage Bureau

Dit industrieel bureau lijkt heel erg op het Towson bureau, maar ziet er net iets anders uit. Het is gemaakt van dezelfde stoere materialen, zoals het matzwarte stalen onderstel, gecombineerd met een warm houten vintage werkblad. Maar in plaats van de opbergvakken en het raster boven het bureaublad, is het Portage bureau voorzien van rasters met handige S-haken aan de zijkanten. Ideaal voor het ophangen van tassen, een headphone, sleutels, bakjes, en nog veel meer. Door het ontbreken van de achterwand, is dit industrieel bureau bijvoorbeeld geschikt om het onder een raam te plaatsen.

industrieel bureau portage

3. Yakima Bureau

Ook het Yakima bureau is een super mooi en stoer industrieel bureau. In plaats van een onderstel, kenmerkt dit bureau zich met vier zwarte stalen hairpin poten, die een massief houten sheesham werkblad ondersteunen. Rechtsonder het bureaublad vind je bovendien een handige lade voor het opbergen van kleine spullen.

industrieel bureau Yakima

4. Vernal Bureau

Vind je het idee van poten erg leuk, maar wil je ze liever van hout hebben? Dit is Nany’s Vernal bureau, een klein en compact industrieel bureau dat ideaal is als je met een laptop werkt. Net als het Yakima bureau is ook dit bureau gemaakt van massief sheesham hout. Dat geldt dus zowel voor het bureaublad als de mooie vintage schuinlopende poten. Wat ook erg fijn is, is dat dit bureau voorzien is van veel opbergruimte, in de vorm van twee laden en een open vak daar tussenin.

industrieel bureau steady

5. Oakland Bureau

Vind je het fijn om wandplanken te hebben boven je werkplek? Het Oakland bureau kenmerkt zich niet met één, maar met twee brede wandplanken boven het werkblad. Ideaal om er kleine spullen op te plaatsen zoals boeken en documenten, maar ook leuk om er bijvoorbeeld een schilderij op te plaatsen. Het bureau heeft aan de achterzijde een oplopend stuk, zodat spullen netjes op het bureau blijven en er niet makkelijk vanaf kunnen vallen. En ook de verstelbare poten zijn erg fijn, waarmee je een stabiel bureau kunt creëren.

industrieel bureau oakland

6. Sunnyvale Bureau

Ben je op zoek naar een groot bureau met veel werkplek? Nancy’s Sunnyvale bureau is een groot industrieel l-vormig bureau met de afmeting 145 x 140 x 75 cm. Ideaal om het in de hoek van je thuiskantoor te plaatsen. Aan de ene zijde vind je een handige monitorstandaard van 20 x 90 cm, die je overigens ook kunt weglaten. En aan de andere kant vind je handige opbergrekken onder het bureaublad.

industrieel bureau sunnyvale

7. Hibbing Bureau

Dit bureau vinden we ook super stoer, het Hibbing bureau – een superset met niet alleen een heel fijn bureau, maar ook een rolwagen met drie laden. Daarnaast kenmerkt het zich met een monitorstandaard, opbergruimte onder de monitorstandaard, en kunnen kabels op een nette manier worden opgeborgen. Omdat de rolwagen voorzien is van wielen, kan het eenvoudig worden verplaatst – van de ene kant naar de andere kant onder het bureau, maar ook bijvoorbeeld naast je bureau, zodat je meer plek hebt onder je bureau.

industrieel bureau hibbing

8. Boston Bureau

Wil je meer vastigheid en liever een vast kastje in plaats van een kastje op wielen? Het Boston bureau is een super stoer industrieel bureau met een matzwart stalen onderstel, gecombineerd met een mooi warm bureaublad van hout. Een geweldig bureau voor een industrieel kantoortje, maar zoals je in onderstaande foto kunt zien, past het ook erg mooi in een modern kantoor.
industrieel bureau boston

9. Warrensburg Bureau

Het Warrensburg bureau is een super mooi en tegelijkertijd erg stoer industrieel bureau dat voorzien is van veel opbergruimte in verschillende vormen. Zo vind je onder het bureaublad een breed open opbergvak en een lade, terwijl je boven het bureaublad ook extra opbergmogelijkheden hebt. Aan de linkerkant kan je bijvoorbeeld papierwerk opbergen, maar is ook een ideale plek voor het opladen van bijvoorbeeld je tablet.
industrieel bureau warrensburg

10. Centralia Bureau

Heb je niet zo’n groot thuiskantoor of wil je bijvoorbeeld een werkplek inrichten in de slaapkamer, woonkamer of logeerkamer? Dit industrieel bureau, genaamd Centralia, is een stoer en compact bureau van 100L x 50D x 72,5H cm, waar tóch een grote iMac op past. Ziet het er niet super mooi uit?
industrieel bureau centralia

Zit er een industrieel bureau die jij graag in jouw huis ziet? Al deze meubels koop je bij Nancy HomeStore!

Bekijk ook:
10x Mooie design bureaustoel
Industrieel interieur inrichten? 7x Tips!
Industrieel vintage kantoor van reclamebureau Radar

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.