Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De hexagon en marmeren tegels geven deze ensuite badkamer een rustgevende sfeer
Badkamer inspiratie

De hexagon en marmeren tegels geven deze ensuite badkamer een rustgevende sfeer


Op zoek naar inspiratie om een mooie en rustgevende badkamer te creëren? Laat je inspireren door deze prachtige badkamer, waar gekozen is voor de perfecte rustgevende combinatie van moody zeshoekige hexagon tegels op de vloer en aan de wastafel wand, en de chique witte marmeren tegels aan de rest van de badkamerwanden. Kijk snel verder en raak geïnspireerd door de mooie foto’s!

Deze mooie badkamer hebben we gevonden in de portfolio van Adele Bates design – een multidisciplinaire design bureau gevestigd in Zuid Melbourne met een uitgebreide portfolio gespecialiseerd in residentiële, multi-residentiële, horeca-, retail- en commerciële projecten. Elk project vertegenwoordigt de synthese van esthetische gevoeligheid en praktische doelstellingen. Met een holistische benadering van elk project, worden alle aspecten overwogen, van ruimtelijke planning tot de meest intieme details op maat. Dat is ook weer terug te zien in dit inspirerende project.

Stokes Street

De prachtige Stokes Street woning is gelegen in Port Melbourne. Een project dat zich kenmerkt met elegant gelaagde ruimtes op twee met licht gevulde niveaus. De woning is de thuisbasis van een jong gezin van vier en combineert donkere houten vloeren met textuur en opvallende kleuraccenten om de persoonlijkheid van de klant te weerspiegelen.

De hexagon en marmeren tegels geven deze ensuite badkamer een rustgevende sfeer

Marmeren tegels

Een ruimte die onze aandacht trok, was de ensuite badkamer met zijn zwart ingelijste matglazen deur die openschuift om de eigentijdse ruimte te onthullen.

Als je vanuit de slaapkamer de badkamer binnenstapt, benadrukt het natuurlijke licht van het hoge smalle raam in de hoek de geborstelde rosé gouden handdoekstangen die aan de muur zijn gemonteerd. Er is gekozen voor prachtige rechthoekige witte marmeren wandtegels, die ook terug te vinden zijn aan de rest van de badkamerwanden, zoals de wanden in de inloopdouche. Deze marmerlook tegels geven de badkamer een super chique uitstraling, vooral in combinatie met de rosé gouden details. Want naast de handdoekstangen, hebben de ontwerpers ook gekozen voor een bijpassende luxe, rosé gouden regendouche set en de strakke inbouwkranen boven de wastafel.

De hexagon en marmeren tegels geven deze ensuite badkamer een rustgevende sfeer

Hexagon tegels

De chique witte marmerlook tegels zijn gecombineerd met mooie grijsblauwe hexagon tegels waarmee de vloer is betegeld, maar ook terugkomt aan de grote wastafel wand.

Aan de met hexagon tegels betegelde wand vind je dubbele wastafels. Mooie strakke witte wastafels bovenop de minstens net zo mooie badkamermeubels van donkerbruin hout, die overigens ook perfect passen bij de rosé gouden details. En bij dubbele wastafels horen natuurlijk ook dubbele spiegels. Hier is gekozen voor grote ronde varianten die strak boven de wastafels zijn opgehangen.

De hexagon en marmeren tegels geven deze ensuite badkamer een rustgevende sfeer

Ruime luxe inloopdouche

Tegenover de wastafels bevindt zich de grote inloopdouche. Een grote luxe inloopdouche die middels een op maat gemaakte glazen douchewand tot aan het plafond wordt gescheiden van de rest van de badkamer. Naast een luxe regendouche die strak in het plafond is gemonteerd, vind je aan de muur ook nog een praktische en compacte handdouche. Wat ook erg handig is, is de brede nis die in de muur is verwerkt, en waar flessen shampoo en douchegel op een nette manier op geplaatst kunnen worden. Dit is niet alleen praktisch, maar het ziet er ook super mooi en strak uit.

De hexagon en marmeren tegels geven deze ensuite badkamer een rustgevende sfeer

Bekijk ook:
Hexagon tegels
Marmeren wanden
15x Luxe badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.