Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast inspiratie

Inloopkast op zolder


De zolder is een ruimte die vaak niet goed benut wordt. Vaak wordt het dan ook gebruikt als extra opbergruimte die nooit opgeruimd wordt. Dit komt ook door de schuine daken die op zolder aanwezig zijn, die de loopruimte erg beperken. Je kan er bijvoorbeeld geen hoge kasten plaatsen. Dus een inloopkast maken van je zolder is geen optie… zou je denken…

Inloopkast op zolder

Luxe inloopkast

Een inloopkast hoeft niet altijd hoge kasten te bevatten. Met gewoon stangen kom je ook heel ver. Deze inloopkast gebruikt in principe hetzelfde systeem als onze inloopkast. Onderin ladekasten van de IKEA en daarboven een lange stang waar alle kleding aan hangt. Het is hier alleen niet goed te zien hoe de stang is bevestigd, maar daar zijn verschillende mogelijkheden voor.
Aan de andere kant van de inloopkast zijn ook lage open IKEA kasten geplaatst die bestemd zijn voor alle schoenen en laarzen.

Wat leuk aan deze inloopkast is, is dat het ook een eigen stijl heeft, die gevormd wordt door de kleuren goud en wit. De gouden poef in het midden, de gouden kussentjes en de grote gouden spiegel geven deze inloopkast een luxe uitstraling.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Manika
  30 september 2013 at 22:13

  Wat ziet dit er stijlvol uit!!! Geweldig idee om het te combineren met dit mooie behang. Waar kan je dit behang kopen? Ik zou ook zo’n inloopkast willen bij ons op zolder.

  Ik hoor het graag!

  Mvg Manika

  • Reply
   Manfung
   1 oktober 2013 at 10:46

   Hoi Manika,
   Cool he? Ik heb alleen geen idee waar je dit behang kan kopen, maar ik denk dat er voldoende alternatieven zijn. Zo’n inloopkast is een heel goed idee om echt iets leuks van je zolder te maken, die vaak onbenut wordt. Wat doe jij nu met jouw zolder?
   Groetjes,
   Manfung

 • Reply
  4x tips voor je eigen walk-in closet - INTERIOR JUNKIE
  22 januari 2015 at 15:00

  […] Ikea + Inrichting Huis. 2. NizzyLikes. 3. Diy Network. 4. A-Musthave. 5. Pinterest. 6. Harmsen interieur. 7. onbekend. 8. […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.