Woonkamer inspiratie

Woonkamer inspiratie en ideeën delen vind ik super leuk. Niet alleen omdat de woonkamer een echte leefruimte is, waar je heel veel tijd in doorbrengt. Maar ook omdat het vaak de ruimte is met de meeste meubels en accessoires. Daarom schrijf ik graag blogs met inspiratie en ideeën, over hoe je een woonkamer op een leuke, mooie en vooral ook praktische manier kunt inrichten. Naast leuke ideeën en tips, laat ik jullie ook regelmatig binnenkijken in de mooiste inspirerende woonkamers.

Open trap dichtmaken met deur

Persoonlijk vind ik een open trap in de woonkamer of keuken erg fijn. Het ziet er niet alleen mooi uit (mits je een mooie trap hebt), maar het geeft de woonkamer of keuken ook een bepaalde ruimtelijkheid. Deze mening wordt echter niet door iedereen gedeeld. Er zijn namelijk ook heel veel mensen die helemaal geen open trap willen hebben. Ze vinden dat een open trap de ruimte bijvoorbeeld onrustig maakt.

En eerlijk is eerlijk, het is ook niet een ideale keuze als je kleine kinderen in huis hebt. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom mensen hun open trap dicht willen maken met een deur. Vandaag wil ik de mooiste inspiratie voorbeelden laten zien van open trappen die met den deur of ombouw zijn dichtgemaakt. Ik moet toegeven dat er helemaal mooie en inspirerende exemplaren tussen zitten!

Open trap dichtmaken met deur

Open trap dichtmaken met deur

Bekijk meer foto's >

Woonkamer van kunstenares Anna-Maria Shmorgoner

Vandaag willen we de bijzondere woonkamer laten zien van kunstenares Anna-Maria Shmorgoner, die samen met haar gezin in een super leuk ingericht appartement woont. Het appartement heeft een woonoppervlak van 100m2, en met behulp van de interieurontwerpers van Svoya Studio, hebben ze een super stijlvol en uniek interieurontwerp gerealiseerd. De woonkamer is dé belangrijkste ruimte in het appartement. Niet alleen omdat het een hele fijne plek is waar het gezin vaak te vinden is, maar ook omdat in diezelfde open ruimte de open keuken en de gezellige eethoek is ingericht. Kijk je mee?

Woonkamer van kunstenares Anna-Maria Shmorgoner

Woonkamer van kunstenares Anna-Maria Shmorgoner

Bekijk meer foto's >

Warme Scandinavische woonkamer

Paar dagen geleden hadden we het over het herfst interieur. De woonkamer waar we vandaag gaan binnenkijken past heel mooi bij het herfst plaatje. Het is super knus, gezellig en warm ingericht. Het enige wat ik mis, zijn de echte herfstkleuren. Vind je ook niet?

Warme Scandinavische woonkamer

Warme Scandinavische woonkamer

Bekijk meer foto's >