Balkon inspiratie

Hier moet je zijn voor de leukste balkon inspiratie! Het balkon is een bijzondere ruimte in verschillende opzichten. Het is de kleinste buitenruimte die een woning of appartement kan hebben. Daarom is het een leuke uitdaging om er echt iets leuks van te maken. Een volwaardige buitenruimte, waar je terecht kunt om in de buitenlucht te zitten, te liggen en te zonnen. En als het even meezit, een klein feestje kunt geven met een lekkere BBQ. Ik laat je binnenkijken in de leukste balkons en ik deel de leukste inspiratie en ideeën voor jouw droombalkon!

Balkon met jacuzzi!

Alweer een tijdje geleden lieten we hier een super tof dakterras zien waar een luxe ronde jacuzzi is geplaatst. Als je balkon groot genoeg is, of in ieder geval diep genoeg, dan is het ook mogelijk om op je balkon een jacuzzi te plaatsen. Dat hebben de eigenaren van een appartement in Göteborg gedaan. Super chill voor de zomer, maar ook in de winter is het heerlijk vertoeven in een jacuzzi op je balkon. En dan heb ik het nog niet eens over het prachtige uitzicht gehad die je hebt over de stad.

Balkon met jacuzzi!

Balkon met jacuzzi!

Bekijk meer foto's >

Het veranda balkon van Victoria

Ik heb hier eerder geschreven over de inspirerende tuin make-over van Victoria, het gezicht achther Sfgirlbybay.com. Victoria woont in San Fransisco in een prachtige woning met een houten gevel. En in het begin van dit jaar besloot ze de houten gevel volledig zwart te schilderen. Ik vind zwarte gevels sowieso super stoer, en de voorkant van de woning van Victoria is ook nog eens voorzien van een soort veranda balkon met een trap die toegang biedt tot een terras. Wat heeft ze toch een geweldig huis.

Het veranda balkon van Victoria

Het veranda balkon van Victoria

Bekijk meer foto's >

Zwarte vlonders

Zwart geschilderd hout in de tuin, terras of balkon vind ik super mooi. Dat heb ik hier al eerder laten zien. Zwarte schuttingen, zwarte houten meubels, zwarte pergola, noem maar op. Ze geven de tuin een moderne en stoere uitstraling, anders dan bijvoorbeeld onbewerkt of transparant gelakt hout. Maar wat je eigenlijk niet zo vaak ziet, zijn zwarte vlonders. Opvallend, want ook zwarte vlonders kunnen je tuin een stoere uitstraling geven. Daarom ben ik even op onderzoek uit gegaan.

Zwarte vlonders

Zwarte vlonders balkon

Bekijk meer foto's >