Industrieel interieur

De laatste jaren zijn er steeds meer liefhebbers voor de industriële interieurstijl. De interieurtrend is geïnspireerd door oude fabrieken, pakhuizen, garages en loft woningen, en wordt nu dus toegepast in ‘normale’ woonhuizen en appartementen. Je hoeft dus helemaal niet in een industrieel fabriek, voormalige school of een oud postkantoor te wonen. En dat maakt het inrichten van een industrieel interieur zo leuk. Regelmatig laat ik je binnenkijken in zowel stoere loft woningen in voormalige industriële panden, als ‘normale’ woonhuizen en appartementen die ingericht zijn met industriële kenmerken.

Witte droomkeuken van Studio 8A

Wow, vandaag gaan we een kijkje nemen in een keuken waar je instant verliefd op wordt. We nemen een kijkje in de keuken van Studio 8A. Een geweldig lichte keuken fotografie studio gelegen in oost Londen. Om precies te zijn, op de bovenste verdieping van een oude print fabriek. Omdat de ruimte mega fotogeniek is, is het erg populair voor verhuur voor foto- en videoshoots, maar ook voor evenementen en workshops. Je zou maar zo’n keuken in je eigen huis hebben!

witte-droomkeuken-studio-8a

witte-droomkeuken-studio-8a-2

Bekijk meer foto's >

Slaapkamer met een betonvloer en een visgraat muur

Een betonvloer zien we regelmatig voorbij komen. Super stoer! En ik het het ook weleens gehad over hoe mooi een visgraat muur kan zijn. Als je ze samen zit, dan is dat meestal omgekeerd, met een visgraat vloer en een betonmuur. In de slaapkamer we gaan vandaag gaan binnenkijken zijn die twee elementen wel met elkaar gecombineerd, een visgraat muur en een betonvloer. Een geweldige combinatie, vind je ook niet?!

Slaapkamer met betonvloer en visgraat muur

Bekijk meer foto's >

Speels loft appartement uit Polen

Polen lijkt wel het nieuwe Zweden te zijn. Steeds vaker kom ik mooie huizen en stoere appartementen tegen die super leuk zijn ingericht. Ook dit appartement gelegen in het Poolse Poznan mag er wezen. Een loft appartement in een oud gebouw, die volledig verbouwd en omgetoverd is door ontwerpbureau CUNS. Kijk je weer mee?

speels-loft-appartement-polen

Bekijk meer foto's >