Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie en ideeën opdoen is de eerste stap naar een nieuwe badkamer. Of dat nou bij een verhuizing is naar een nieuwe woning, of een verbouwing van een bestaande badkamer. Je gaat niet alleen een keuze maken voor nieuwe sanitaire voorzieningen zoals een douchekop of een bad. Maar je moet ook de badkamerstijl bepalen. Factoren zoals kleur en materiaal spelen hierbij een belangrijke rol. Ik help jou hierbij met het delen van de leukste badkamer inspiratie. Leuke ideeën op het gebied van tegels, verlichting, maar bijvoorbeeld ook handige tips voor het inrichten van een kleine of juist een grote badkamer.

Zwarte badkamer met beroemd kunstwerk aan plafond

We hebben hier super veel badkamers laten zien, die stuk voor stuk erg mooi en bijzonder zijn. Maar de badkamer waar we vandaag binnen gaan kijken is tóch wel één van de meest bijzondere. Normaal gesproken is het een luxe inloopdouche, een groot bad of de mooie tegels die de aandacht trekken. Ja, natuurlijk is deze badkamer voorzien van moderne sanitair en stijlvolle tegels, maar het is het plafond die hier de echte eyecatcher vormt!

Zwarte badkamer met beroemd kunstwerk aan plafond

Bekijk meer foto's >

Mooie Scandinavische badkamer van 5,25m2

Voorheen had ik het al een keer gehad over dat Scandinavische interieurs prachtig zijn, maar dat er vaak relatief weinig aandacht wordt besteed aan de badkamer inrichting en ontwerp. Waarschijnlijk omdat ze het zonde vinden om de ‘oude’ bestaande badkamer volledig weg te gooien, omdat de staat nog prima is. Bij de Zweedse makelaars Alvhem kwam ik een heerlijk ruim en licht hoekappartement tegen, die volledig is gerenoveerd. Zelfs de elektriciteit- en waterleidingen zijn compleet nieuw. Dan ontkomen ze er niet meer aan om ook een nieuwe badkamer te nemen.

Mooie Scandinavische badkamer van 5,25m2

Mooie Scandinavische badkamer van 5,25m2

Bekijk meer foto's >

Moderne badkamer met witte en roze tegels

Gisteren had ik een stukje geschreven over de underlayment vloer. Daarin had ik ook aangekaart dat je steeds vaker ziet dat underlayment planken worden gebruikt voor het maken van meubels. Vandaag wil ik een badkamer laten zien waar dat het geval is. Zowel de badmeubel als de spiegel daarboven zijn namelijk volledig op maat gemaakt met underlayment. Stoer toch?!

Moderne badkamer met witte en roze tegels

Bekijk meer foto's >