Scandinavisch interieur

Het is geen toeval dat hét populairste woonwarenhuis ter wereld IKEA uit Scandinavië komt. Scandinavische landen staan bekend om hun doordachte design, gekenmerkt door schoonheid, eenvoud en functionaliteit. In auto’s, mode en vooral ook in de wereld van interieur & design. Iedereen in Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen lijkt wel gevoel te hebben voor de inrichting van hun interieur. Ik laat je hier binnenkijken de mooiste Scandinavische interieurs vol met de leukste inspiratie en ideeën!

Stoer mini studio appartement van 15m2

Hoe meer ik binnen heb gekeken in hele kleine appartementen en er ook over blog, hoe leuker ik ze vind. Appartementen van 50m2 is redelijk klein, appartementen van 30m2 zijn eigenlijk mini en we hebben hier zelfs binnen gekeken in een klein appartement van slechts 28m2. Vandaag gaan we zelfs nog een stukje verder, want we gaan binnenkijken in een super mini studio appartement van slechts 15m2!

stoer-mini-studio-appartement-van-15m2

stoer-mini-studio-appartement-van-15m2-2

Bekijk meer foto's >

Deze badkamer is verbouwd met een budet van $35.000-$40.000

Hoe zou jij jouw badkamer verbouwen als je een budget zou hebben van $35.000-$40.000? Met dat bedag zou je los kunnen gaan met niet alleen luxe voorzieningen, maar ook met mooie kwalitatieve materialen. Hieronder zien jullie een badkamer die verbouwd is met dat budget. De bewoners hebben het ontwerp en de realisatie overgelaten aan GIA bathrooms & kitchens, een specialist ontwerp en renovatie specialist uit Melbourne met meer dan 25 jaar ervaring. Ik vind de badkamer in ieder geval supe rmooi geworden. Jij?

badkamer-is-verbouwd-budet-35-000-40-000

nisje-inloopdouche

Bekijk meer foto's >

Kakelugn, de Zweedse tegelkachel!

Ik denk dat ik er wel meer dan honderd van heb laten zien in de Scandinavische binnenkijkers in Zweedse woningen en appartementen. De kakelugn, in het Duits wordt het de Kachelofen genoemd en in het Nederlands is het een tegelkachel. Kachel in het Duits betekent tegel, dus het Nederlandse woord tegelkachel is eigenlijk een soort pleonasme. Ik heb nog maar eens tien mooie inspiratie voorbeelden gevonden van de mooiste Zweedse tegelkachels!

Kakelugn, de Zweedse tegelkachel!

Kakelugn, de Zweedse tegelkachel!

Bekijk meer foto's >