Inloopkast inspiratie

Tien jaar geleden was een inloopkast slechts een droom van velen. Alleen de rijken konden zoiets veroorloven. Nu is het niet meer zo raar dat je een eigen inloopkast in huis hebt. Een ruimte die speciaal ingericht is voor jouw hele kledingcollectie inclusief schoenen en accessoires. Voor mensen die meerdere slaapkamers hebben, is het mogelijk om de inloopkast in te richten in één van de slaapkamers. Maar ook voor mensen die slechts één slaapkamer hebben of een éénkamerappartement hebben, waarbij woonkamer en slaapkamer gecombineerd moeten worden, is het zelfs mogelijk een inloopkast in te richten. Ik laat je binnenkijken in de leukste inloopkasten en schrijf ik leuke blogs met leuke inspiratie ideeën voor het inrichten van jouw droomkast!

Mooie slaapkamer met inbouwkast

Inbouwkasten worden vaak gerealiseerd in ruimtes met schuine muren. Hierdoor wordt welke centimeter van de muur optimaal benut. Hier hebben we dat laten zien met een aantal mooie inspiratie voorbeelden. En in deze blog hebben we laten zien dat op maat gemaakte kasten altijd wel een goed idee zijn, of je nou een schuine muur, schuin dak of gewoon een ‘normale’ rechte muur hebt. Zo’n maatkast geeft elke ruimte een bepaalde chique en luxe uitstraling.

Vandaag gaan we binnenkijken in een super mooie slaapkamer waar ook een op maat gemaakte inbouwkast is gerealiseerd.

Mooie slaapkamer met inbouwkast

Mooie slaapkamer met inbouwkast

Bekijk meer foto's >

Inloopkast van blogger Sarah

Vandaag gaan we binnenkijken in de inloopkast van Sarah, een 26-jarige Material Culture student uit Oldenburg in Duitsland. Naast haar studentenleven heeft ze ook een eigen blog genaamd SARAHVONH, waar ze regelmatig schrijft over haar persoonlijke visie op mode, interieur en stijl. Zo liet ze ook haar mooie inloopkast zien. Kijk je mee?

Inloopkast van blogger Sarah

Inloopkast van blogger Sarah

Bekijk meer foto's >

Kleine ensuite inloopkast

Twee weken geleden liet ik een inspirerende Scandinavische slaapkamer zien met een speels karakter, waar een soort bedkast combinatie is gerealiseerd in een grote nis. Tegenover het bed was een mooie zwarte kledingkast geplaatst, maar ik verklapte toen ook dat je vanuit die slaapkamer toegang had tot een kleine inloopkast. Deze inloopkast wil ik vandaag aan jullie laten zien.

Kleine ensuite inloopkast

Bekijk meer foto's >