Inloopkast inspiratie

Tien jaar geleden was een inloopkast slechts een droom van velen. Alleen de rijken konden zoiets veroorloven. Nu is het niet meer zo raar dat je een eigen inloopkast in huis hebt. Een ruimte die speciaal ingericht is voor jouw hele kledingcollectie inclusief schoenen en accessoires. Voor mensen die meerdere slaapkamers hebben, is het mogelijk om de inloopkast in te richten in één van de slaapkamers. Maar ook voor mensen die slechts één slaapkamer hebben of een éénkamerappartement hebben, waarbij woonkamer en slaapkamer gecombineerd moeten worden, is het zelfs mogelijk een inloopkast in te richten. Ik laat je binnenkijken in de leukste inloopkasten en schrijf ik leuke blogs met leuke inspiratie ideeën voor het inrichten van jouw droomkast!

6 Handige tips voor het inrichten van een kleine inloopkast

Dit is de inloopkast van Sarah Gibson, een lifestyle blogger die op haar blog Room for Tuesday blogt over interieur & styling, mode, eten en reizen. Zo liet ze haar bezoekers een kijkje nemen in haar inloopkast. Het is weliswaar een hele kleine en smalle inloopkast, maar het is er wel één. En ook een hele leuke en praktisch ingerichte inloopkast, die middels prachtige lichtgrijze paneel vouwdeuren gescheiden is van de slaapkamer.

paneel vouwdeuren inloopkast

handige tips inrichten kleine inloopkast

Bekijk meer foto's >

Met deze zolder inloopkast is de droom van Karen uitgekomen

De zolder is een populaire plek om er een mooie slaapkamer in te richten. Echter als je geen extra slaapkamer nodig hebt, is het ook een heel goed idee om daar een zolder inloopkast van te maken. Deze inloopkast, deze inloopkast en deze inloopkast zijn daar hele mooie voorbeelden van. Vandaag wil ik weer een mooie zolder inloopkast laten zien. We nemen een kijkje in de inloopkast van Karin Ward, de Creative Director van Zweedse interieur en design label Linum Design!

zolder-inloopkast-scandinavisch-wit

Bekijk meer foto's >

In de schuifdeur van deze strakke slaapkamer inbouwkast is de TV verwerkt!

Vandaag wil ik een kast laten zien die ontworpen en gemaakt is door de ontwerpers van La Closet Design uit Los Angeles. La Closet Design is dé specialist van LA als het gaat om inloopkasten. We hebben hier eerder bijvoorbeeld de ultieme inloopkast voor de man laten zien, die plaats biedt voor een super uitgebreide kleding en schoenencollectie. En ook de mooie inloopkast met al die glazen deuren is ontworpen en gerealiseerd door La Closet Design. Vandaag willen we een veel kleinere kast lasten zien. Een kleine, maar super fijn en praktisch ingerichte inbouwkast in een slaapkamer.

In de schuifdeur van deze strakke slaapkamer inbouwkast is de TV verwerkt!

Bekijk meer foto's >