Inloopkast inspiratie

Tien jaar geleden was een inloopkast slechts een droom van velen. Alleen de rijken konden zoiets veroorloven. Nu is het niet meer zo raar dat je een eigen inloopkast in huis hebt. Een ruimte die speciaal ingericht is voor jouw hele kledingcollectie inclusief schoenen en accessoires. Voor mensen die meerdere slaapkamers hebben, is het mogelijk om de inloopkast in te richten in één van de slaapkamers. Maar ook voor mensen die slechts één slaapkamer hebben of een éénkamerappartement hebben, waarbij woonkamer en slaapkamer gecombineerd moeten worden, is het zelfs mogelijk een inloopkast in te richten. Ik laat je binnenkijken in de leukste inloopkasten en schrijf ik leuke blogs met leuke inspiratie ideeën voor het inrichten van jouw droomkast!

Open kledingkast in de woonkamer

Tegenwoordig kan je tóch wel zeggen dat een inloopkast een aparte kamer aan het worden is, net als de slaapkamer, kinderkamer of woonkamer. Als mensen een extra kamer over hebben, wordt het al heel snel ingericht als een inloopkast.

Ik heb veel inloopkasten en kledingkasten gezien. Inloopkasten in slaapkamers, inloopkasten die ingericht zijn achter het bed, inloopkasten in de hal, noem maar op. Maar ik werd tóch maar eens verrast door de kledingkast die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Nice!

Open kledingkast in de woonkamer

Open kledingkast in de woonkamer

Bekijk meer foto's >

Inspirerende inloopkast met een zwart frame

Het verbaasd me elke keer weer hoe creatief mensen kunnen zijn met het inrichten van hun inloopkast of kledingkast. Super leuk en vooral erg inspirerend! De geweldige inloopkast van fashionista Christina is een mooi voorbeeld, die een inloopkast wist te creëren in haar kleine tweekamerappartement. En hier heb ik een aantal inloopkasten laten zien die ingericht zijn achter het bed.

Laatst kwam ik onderstaande inloopkast tegen, ingericht in een grote slaapkamer van een appartement uit Zweden. Een inloopkast in een slaapkamer komt vaker voor, maar de manier hoe ze dat hier gedaan hebben is wel weer heel uniek en inspirerend.

Inspirerende inloopkast met een zwart frame

Bekijk meer foto's >

Schoenenkast inspiratie

Of je nou weinig schoenen of een echte schoenenverslaving hebt, het is altijd handig om een schoenenkast te hebben. Afhankelijk van het formaat van je collectie pas je ook het formaat aan van je schoenenkast. Dit kan dus een bescheiden rek zijn in de hal of een complete inloopkast speciaal ingericht voor je schoenencollectie. Vandaag heb ik zestien mooie inspiratie voorbeelden voor je gevonden. Enjoy!

Schoenenkast inspiratie

Schoenenkast inspiratie

Bekijk meer foto's >