Landelijk interieur

Persoonlijk is een landelijk interieur niet helemaal mijn ding. En tóch heeft deze stijl zéker wel kenmerken die ik erg mooi kan vinden. Lambrisering aan de wanden kunnen bijvoorbeeld super leuk zijn. En houten shutters die veel gebruikt worden in landelijke badkamers vind ik ook erg stijlvol. Naast binnenkijkers in landelijke huizen en appartementen, laat ik hier vooral ook leuke ideeën zien van hoe je landelijke elementen kunt combineren met andere stijlen. Veel plezier!

Binnenkijken in het leuke strandhuisje van Ann & Lori

Ooit hopen wij ergens in een warm land een vakantiehuisje te kunnen komen, waar we minimaal één keer per jaar naartoe kunnen gaan. Lijkt me geweldig! Vooral als het eruit ziet als het strandhuisje waar we vandaag gaan binnenkijken. Het is het strandhuisje van Ann & Lori. Ann Stephenson is een poet en een salesmanager in de woonafdeling van Aesthetic Movement en Lori Scacco heeft een design gallery en is daarnaast ook een componist en muzikante. Samen wonen ze in het hectische New York. Om af en toe een weekendje te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, hebben ze een super leuk strandhuisje gekocht op Fire Island. Wat een super leuk huisje!

binnenkijken-leuke-strandhuisje-ann-lori

binnenkijken-leuke-strandhuisje-ann-lori-2

Bekijk meer foto's >

Stoere sobere inloopkast van Brenda

Per toeval kwam ik de mooie inloopkast tegen van Brenda Schneider, op haar persoonlijke blog. Brenda is een echte interieurliefhebber, die samen met haar man en kinderen in een leuk huis woont in Gelderland. Haar interieurstijl omschrijft ze als sober en stoer. En dat zijn ook de perfecte woorden om de stijl van haar inloopkast te omschrijven. Een sobere stoere inloopkast!

Stoere sobere inloopkast van Brenda

Stoere sobere inloopkast van Brenda

Bekijk meer foto's >

Dit appartement heeft een scheidingswand om verliefd op te worden!

Sommige dingen of elementen kunnen zóveel karakter geven aan een interieur. Houten balken zijn daar bijvoorbeeld een heel mooi voorbeeld van of een stoere bakstenen muur. Maar het kunnen ook elementen zijn die je eenvoudiger kunt toevoegen. Denk aan een stalen deur of een houtkachel.

Vandaag gaan we binnenkijken in een Scandinavisch appartement, waar een geweldige scheidingswand is geplaatst, die dé grote eyecatcher vormt van de interieur inrichting.

Appartement mooie scheidingswand

Appartement mooie scheidingswand

Bekijk meer foto's >