Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer inspiratie opdoen doe je voor je natuurlijk voor je kind, maar ook een beetje voor jezelf. En juist daarom maakt het inrichten van een kinderkamer anders dan bijvoorbeeld de slaapkamer of de woonkamer. Naast je eigen smaak is het vooral ook belangrijk dat je kind ook blij wordt van zijn of haar kamer. Met heel veel plezier schrijf ik blogs over handige tips en kinderkamer inspiratie ideeën, en laat ik je binnenkijken in de leukste kinderkamers!

Gedeelde kinderkamer met twee huisjesbedden

In de portfolio van architectenbureau Mode:lina ben ik onderstaande kinderkamer tegengekomen. Een super leuk en creatief ingerichte kinderkamer die gedeeld wordt door twee broertjes of zusjes. Hier heb ik al een aantal leuke gedeelde kinderkamers laten zien. De neutrale kinderkamer met het stoere houten stapelbed is daar een heel mooi voorbeeld van. Maar ook deze gedeelde kinderkamer mag er zéker wezen, toch?!

Gedeelde kinderkamer met twee huisjesbedden

Gedeelde kinderkamer met twee huisjesbedden

Bekijk meer foto's >

Deze kinderkamer heeft een super stoer DIY underlayment bed!

Kennen jullie de super stoere kamer nog van Avery & Asher, die ingericht is door hun mama en interieurontwerpster Ginger van Urbanology Designs? Ginger had een geweldige houten stapelbed op wielen gemaakt voor haar kids.

In de kinderkamer die ik vandaag aan jullie wil laten zien staat ook een super stoer bed, een DIY underlayment bed!

kinderkamer-stoer-diy-underlayment-bed

Bekijk meer foto's >

De nieuwe meisjeskamer van Capucine

Vorig jaar oktober heb ik jullie de babykamer laten zien van Capucine, die door haar moeder en intereiurontwerpster en stylist Estelle Williot is ontworpen. Dat was de mooie babykamer van Capucine toen ze nog een kleine baby was. Nu ze een stuk ouder is geworden, heeft ze uiteraard een andere kamer gekregen. Een kinderkamer die totaal anders en in een andere stijl is ingericht, maar op z’n minst net zo mooi is als haar oude babykamer. Kijk je mee?

nieuwe-meisjeskamer-capucine

nieuwe-meisjeskamer-capucine-2

Bekijk meer foto's >