Slaapkamer inspiratie

Ben je op zoek naar slaapkamer inspiratie en ideeën? Hier ben je aan het juiste adres! Ik laat je binnenkijken in de leukste slaapkamers in meest uiteenlopende stijlen, van Scandinavisch tot industrieel tot landelijk tot vintage. Ik deel inspiratie ideeën en handige tips op het gebied van de inrichting. Bijvoorbeeld inspiratie voor een vrijstaand bad of een inloopkast in de slaapkamer. En ik houd je op de hoogte van de laatste slaapkamer trends, meubels en accessoires van de leukste merken.

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol

Na een aantal binnenkijkers in slaapkamers in de Scandinavische interieurstijl, is het weer eens leuk en inspirerend om een slaapkamer te zien in een hele andere stijl. We gaan binnenkijken in de slaapkamer van Tatiana Nicol, die in een eclectisch ingericht appartement woont van 90m2 in Parijs. De moeder van Tatiana komt uit Argentinië, terwijl de vader uit Frankrijk komt. Deze mix heeft volgens haar zéker de stijl beïnvloed van haar interieur. Kom binnenkijken in een slaapkamer vol originele inspiratie en ideeën!

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol

Bekijk meer foto's >

Mooie slaapkamer met inbouwkast

Inbouwkasten worden vaak gerealiseerd in ruimtes met schuine muren. Hierdoor wordt welke centimeter van de muur optimaal benut. Hier hebben we dat laten zien met een aantal mooie inspiratie voorbeelden. En in deze blog hebben we laten zien dat op maat gemaakte kasten altijd wel een goed idee zijn, of je nou een schuine muur, schuin dak of gewoon een ‘normale’ rechte muur hebt. Zo’n maatkast geeft elke ruimte een bepaalde chique en luxe uitstraling.

Vandaag gaan we binnenkijken in een super mooie slaapkamer waar ook een op maat gemaakte inbouwkast is gerealiseerd.

Mooie slaapkamer met inbouwkast

Mooie slaapkamer met inbouwkast

Bekijk meer foto's >

5x Waar je niet zo snel voor zou kiezen in de slaapkamer

Voor het inrichten van een slaapkamer zijn er altijd een aantal meubels en accessoires die standaard erin horen. Een bed, een kledingkast, gordijnen, nachtkastje, noem maar op. Vandaag willen we echter vijf elementen benoemen die je minder vaak terugziet in een slaapkamer, maar eigenlijk nog niet eens zo gek zijn.

1. Bad
Hoewel je steeds vaker een bad ziet in de slaapkamer, blijft het voor velen slechts een droom. Er zijn namelijk meerdere dingen waar je rekening mee moet houden als je een bad wilt plaatsen in de slaapkamer. Daarom mag een bad zéker niet ontbreken in dit rijtje.

Bad in slaapkamer

Bekijk meer foto's >