Slaapkamer inspiratie

Ben je op zoek naar slaapkamer inspiratie en ideeën? Hier ben je aan het juiste adres! Ik laat je binnenkijken in de leukste slaapkamers in meest uiteenlopende stijlen, van Scandinavisch tot industrieel tot landelijk tot vintage. Ik deel inspiratie ideeën en handige tips op het gebied van de inrichting. Bijvoorbeeld inspiratie voor een vrijstaand bad of een inloopkast in de slaapkamer. En ik houd je op de hoogte van de laatste slaapkamer trends, meubels en accessoires van de leukste merken.

Ronde spiegel

Een interieurtrend die we vorig jaar heel vaak hebben gezien is de ronde spiegel. Tóch wel leuk om te zien hoe zoiets helemaal in en leuk wordt. En het is vooral leuk om te zien hoe en waar mensen de ronde spiegel in hun huis gebruiken. De ronde spiegel is bijvoorbeeld super populair voor in de badkamer. En ook in de hal is het een erg hot item. Maar sommigen hebben het aan de muur boven hun bed hangen, aan de muur boven een kast of boven de bank. Ze zijn in ieder geval allemaal super leuk. Waar heb jij jouw ronde spiegel in huis hangen?

ronde-spiegel

ronde-spiegel-boven-bed

Bekijk meer foto's >

Slaapkamer met een betonvloer en een visgraat muur

Een betonvloer zien we regelmatig voorbij komen. Super stoer! En ik het het ook weleens gehad over hoe mooi een visgraat muur kan zijn. Als je ze samen zit, dan is dat meestal omgekeerd, met een visgraat vloer en een betonmuur. In de slaapkamer we gaan vandaag gaan binnenkijken zijn die twee elementen wel met elkaar gecombineerd, een visgraat muur en een betonvloer. Een geweldige combinatie, vind je ook niet?!

Slaapkamer met betonvloer en visgraat muur

Bekijk meer foto's >

Inbouwkast met IKEA PAX

Bij het maken van de indeling van onze woning, hebben we voor de twee grote slaapkamers rekening gehouden met inbouwkasten. Beide slaapkamers zijn voorzien van een grote nis direct naast de deur. Vanaf het begin dachten we dat we daar maatwerk inbouwkasten zouden laten maken, maar uiteindelijk hebben we besloten om de inbouwkast te maken met de IKEA PAX kasten.

inbouwkast-deuren-leren-deurgrepen

frama-shelf-slaapkamer

Bekijk meer foto's >