Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuke babykamer met kalme natuurlijke sfeer
Kinderkamer inspiratie Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur

Leuke babykamer met kalme natuurlijke sfeer


Het is natuurlijk fijn dat interieurontwerpers en architecten mooie ontwerpen creëert, maar wat minstens net zo belangrijk is, is dat er ook geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Je kunt van een goede interieurontwerper spreken, als de briefing van de klant doorvertaald wordt naar een mooi en functioneel ontwerp.

Vandaag willen we een hele leuke babykamer laten zien. Een babykamer die onderdeel is van het Toorak Texture project van Northbourne Architecture and Design. Het Australische interieurontwerp bureau heeft een heel mooi familiewoning ontworpen, waarbij de liefde voor kalme natuurlijke patronen, texturen en contrasten vanuit de klant, de inspiratie vormt voor het interieurontwerp. En dat zie je door heel het interieur terugkomen, zelfs in het ontwerp van de leuke neutrale babykamer.

Leuke babykamer met kalme natuurlijke sfeer

Patronen, texturen en contrasten

De ontwerpers hebben een selectie gemaakt van verschillende patronen, texturen en contrasten, die als een rode draad door het interieur loopt. Houten vloeren, strakke lichtgrijze muren vormen de basis. Daarnaast vormen leren accenten en gebreide elementen ook onderdeel van het ontwerp.

Leuke babykamer met kalme natuurlijke sfeer

Het is een vrij ruime kamer met een klein raampje. Hoe klein het raampje ook is, het is altijd fijn om een raam te hebben die je open kunt zetten. Als raamdecoratie hebben ze gekozen voor op maat gemaakte witte houten shutters, die de babykamer een luxe uitstraling geven.

Inbouwkast met schuifdeuren

Over de gehele breedte van de muur is een grote kamerbrede en plafondhoge inbouwkast gerealiseerd. Een moderne kast met strakke witte schuifdeuren. De onderkant van de schuifdeuren kom je een patroon tegen, die in meerdere kamers terugkomen, een bijzondere chique houten visgraat patroon.

Leuke babykamer met kalme natuurlijke sfeer

Caravan Crib van Kalon Studios

Ook de rest van de inrichting met de meubels en accessoires passen mooi bij de stijl van deze babykamer. De houten ledikant is mooie Caravan Crib van Kalon Studios. De Caravan Crib is gemaakt van massief Amerikaans esdoorn. Ontworpen met een lange levensduur en flexibiliteit in gedachten, want het is een meegroei bed die heel eenvoudig omgezet kan worden in een mooi peuterbed.

Leuke babykamer met kalme natuurlijke sfeer

In de hoek bij het raam is een soort voedingshoekje ingericht. Daar vind je een stijlvolle loungestoel, bestaande uit een houten onderstel en een bruine leren zitting. De Cesta lamp, het rond gebreid vloerkleed en de verschillende planten op de vloer zijn ook allemaal erg leuk.

Bron: Northbourne.co

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.