Wooninspiratie

Onder de wooninspiratie categorie schrijf ik blogs wat niet perse gerelateerd is aan een bepaalde ruimte of interieurstijl. Het zijn leuke wooninspiratie en ideeën die je heel goed toe kunt passen in verschillende ruimtes in huis. Zo heb ik bijvoorbeeld een leuke inspiratie blog geschreven over glazen wand in huis, Witte bakstenen muren, stoelen mix rond de eettafel en inspiratie voor het inrichten van een leuke leeshoek in huis. Het kunnen dus grote ideeën zijn, maar ook hele kleine wooninspiratie die je eenvoudig toe kunt passen in je interieur.

Houten vloer lichtgrijs schilderen

Hier heb ik ontzettend veel binnenkijkers laten zien waarvan de houten vloer wit is geschilderd. Ik vind het prachtig. In onze oude woning hadden we ook een houten vloer, maar die hadden we alleen gelakt. Dat is ook erg mooi, en het heeft ten op zichte van een egale vloer een warmere uitstraling, maar we wisten al heel lang dat we voor onze nieuwe woning een egale vloer wilden hebben. Een gietvloer was helaas niet heel makkelijk te realiseren, omdat we op de bovenverdieping te maken hebben met een houten ondervloer. Dit zou wel in principe wel kunnen, maar het moet wel op een speciale manier gedaan worden. Omdat we geen zin hadden in nog meer extra gedoe, hebben we uiteindelijk gekozen voor een houten vloer, die we hebben laten schilderen.

schilderen-lamelparket

houten-vloer-ral-9002-grijswit

Bekijk meer foto's >

Curved TV aan de muur

We zijn een hele lange tijd op zoek geweest naar een nieuwe TV. Al tien jaar lang hebben we dezelfde 40″ Samsung gehad, waar we erg tevreden over zijn. Dus het zou weer een Samsung gaan worden. De vraag was alleen welk model dan? De technologie gaat tegenwoordig zó snel. Eén van de twijfels die we hadden was dan ook of we een recht model of een curved TV willen. Het grote voordeel van een curved TV is dat het een beter en natuurlijker beeld heeft dan een normaal rechte TV. Als je langer dan tien seconden naar een curved TV kijkt, merk je al snel het verschil. Tegelijkertijd merk je ook dat je snel vergeet dat het gaat om een curved TV.

curved-tv-muur

curved-tv-ophangen

Bekijk meer foto's >

1 reactie
Wat vind jij van deze foto? Klik hier om een reactie achter te laten!
Manfung
Dit artikel is geschreven door en geplaatst in de categorie Wooninspiratie op .

Interieurtrends 2017

Denim Drift is de nieuwe interieur kleur van het jaar 2017. Een prachtige grijs blauwe kleur die je op heel veel verschillende manieren terug kan laten komen in huis. Maar naast deze trend, zijn er nog meer elementen die je steeds vaker terug gaat zien dit jaar. Ben je benieuwd welke elementen past in de interieurtrends van 2017? Kijk dan snel verder!

Interieurtrends 2017

Interieurtrends 2017

Bekijk meer foto's >