Binnenkijken

Dit is de leukste pagina van heel de website. Hier laat ik je elke week namelijk binnenkijken in de leukste woningen, appartementen en studio’s. Kleine appartementen van kleiner dan 40m2, stoere industriële loft woningen uit New York, klassieke herenhuizen met karakteristieke details, Scandinavische interieurs waar je instant verliefd op wordt, noem maar op. De binnenkijkers vinden plaats bij creatieve interieurprofessionals  zoals interieurstylisten en architecten, maar ook bij ‘normale’ mensen die een passie hebben voor interieur & design en gewoon erg leuk vinden om bezig te zijn met hun huis inrichting. Enjoy!

Eenvoudig leuk familie droomhuis van Frederikke en Anders

Een droomhuis is voor iedereen anders. Voor sommigen is dat een grote luxe vrijstaande villa met een zwembad, voor anderen kan een klein appartement ook al een droomappartement zijn. We gaan vandaag binnenkijken in het droomhuis van Frede­rikke Stolbjerg en Anders Peter Sandberg. Frederikke en Anders hebben een aantal jaren geleden hun eigen online designshop opgericht, genaamd Stolbjerg Copenhagen. De shop wordt door Frederikke gerund, terwijl Anders nu leraar is geworden. Voor hen is een droomhuis een eenvoudige, functionele en persoonlijke familiewoning, waar zowel zijzelf als hun drie kinderen Laugesen, Magne en Gertrud, hun eigen ding kunnen doen. Kijk en huiver!

eenvoudig-leuk-familie-droomhuis-frederikke-en-anders

kledingrek-hangen-plafond

Bekijk meer foto's >

Speels loft appartement uit Polen

Polen lijkt wel het nieuwe Zweden te zijn. Steeds vaker kom ik mooie huizen en stoere appartementen tegen die super leuk zijn ingericht. Ook dit appartement gelegen in het Poolse Poznan mag er wezen. Een loft appartement in een oud gebouw, die volledig verbouwd en omgetoverd is door ontwerpbureau CUNS. Kijk je weer mee?

speels-loft-appartement-polen

Bekijk meer foto's >

Dit voormalig klooster uit 1719 is super mooi verbouwd!

Ik ben gek op dit soort binnenkijkers. Gebouwen die ooit een andere functie hadden en volledig verbouwd zijn tot een woning. We kijken vandaag binnen in een voormalige Klooster uit 1719 in de Slowaakse stad Trnava. Architect Peter Jurkovič van architectenbureau JRKVC heeft er een modern droomappartement van gecreëerd met een woonoppervlak van 100m2.

voormalige-klooster-verbouwd-modern-appartement

moderne-zwarte-keuken-kookeiland

Bekijk meer foto's >