Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zolderslaapkamer van voormalig garage
Slaapkamer inspiratie

Zolderslaapkamer van voormalig garage


Wow, laat je inspireren door de beeldschone zolderslaapkamer van Petra en Edwin. Petra en Edwin zijn de oprichters van Studio Boot, een grafisch en illustratief designbureau uit ‘s-Hertogenbosch. Ze wonen in een voormalige garage die ze met behulp van Piet Hein Eek helemaal hebben verbouwd tot hun droomhuis, waar hun studio ook een plekje heeft gekregen. De hele woning is prachtig geworden, maar vooral hun zolderslaapkamer is zó fantastisch!

Zolderslaapkamer van voormalig garage

Houten balken

De zolderslaapkamer is één grote open ruimte, waar de mooie oude houten balken aan het plafond nog zichtbaar zijn. Dat was ook één van de wensen van Petra en Edwin. De oude authentieke details van de garage moesten zoveel mogelijk worden bewaard. Deze zorgen voor het echte karakter en sfeer in huis.

Slaapkamer accessoires

De andere uitdaging werd gevormd door alle spullen die het stel in de loop der jaren hebben verzameld. Het zijn zoveel spullen die uit alle hoeken van de wereld komen. En ze moesten allemaal een plekje in het huis krijgen. Uiteraard zie je dat ook terug in hun zolderslaapkamer. Gezien de enorme oppervlakte op zolder, was dat geen probleem. De Chinese staande schilderij bijvoorbeeld, of de verschillende kleurrijke vloerkleden. Ook de grote spiegel met de zilveren lijst is prachtig!

Er was zelfs genoeg ruimte om een vrijstaand bad te plaatsen in hun zolderslaapkamer.

Zolderslaapkamer van voormalig garage

Zolderslaapkamer van voormalig garage

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.