Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

zwart deurbeslag
Woonaccessoires Wooninspiratie

10x Zwart deurbeslag


Wil jij een mooi interieur dat tot in de kleinste details is afgewerkt? Dan mag mooi deurbeslag natuurlijk niet ontbreken. Deurbeslag is tegenwoordig verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Vandaag gaan we laten zien hoe mooi en stoer zwart deurbeslag kan zijn in huis. Benieuwd geworden? Kijk snel verder!

Bij de inrichting van een huis begin je altijd met de basis, zoals de vloerafwerking en de muurkleur. Vervolgens ga je op zoek naar mooie meubels en accessoires. En vaak daarna kom je er pas achter dat je ook aan de kleine details had moeten denken. Het plafondkapje van de hanglamp bijvoorbeeld, de lichtschakelaars en stopcontacten, en het deurbeslag. Kleine details die een grote impact kunnen hebben op de sfeer en uitstraling van een interieur. Veel mensen hebben standaard deuren en bijbehorend standaard rvs deurbeslag in huis. Het liefst wil je natuurlijk het geheel vervangen, maar we kunnen ons best voorstellen dat de drempel best hoog is om dat te doen, vanwege de kosten. Maar naar ons idee zou alle standaard deurbeslag vervangen moeten worden door mooie varianten.

Er zijn heel veel verschillende soorten mooie deurbeslag verkrijgbaar. Retro deurbeslag en messing deurbeslag zijn bijvoorbeeld super mooi. En steeds vaker zien we dat mensen voor zwart deurbeslag kiezen. In samenwerking met Mooi Deurbeslag, laten we in dit artikel zien dat het vervangen van je saaie deurbeslag een hele goede keuze kan zijn, aan de hand van de mooiste inspiratie voorbeelden.

Deurbeslag kopen? Neem een kijkje op de website van Mooideurbeslag.nl!

1. Zwart deurbeslag voor schuifdeuren

Dit appartement uit Stockholm is ontworpen en ingericht door de ontwerpers van Note Design Studio. Ze wilden dat het interieur in dit project evenveel liefde zou ontvangen en dezelfde kwaliteit zou hebben als het exterieur. Naast een mooie basis en stijlvolle meubels is er ook nagedacht over alle kleine details, zoals de zwarte lichtschakelaars, stopcontacten en Mooi Deurbeslag. Zelfs de mooie op maat gemaakte schuifdeur is voorzien van zwart deurbeslag. Klik hier voor meer foto’s.

zwart deurbeslag schuifdeur

2. Zwart deurbeslag voor kasten

Dit is de hal van een super klein eenkamerappartement in Stockholm, dat heel stijlvol is afgewerkt. Zo is er een glazen scheidingswand geplaatst tussen de slaapkamer en de keuken, en is er gekozen voor zwart retro stopcontacten. Hoewel niet alle deuren voorzien zijn van zwart deurbeslag, is dat wel het geval voor de kastdeuren. Bijvoorbeeld de kastdeuren van de keuken en de kastdeuren van de vaste kasten in de hal. Klik hier voor meer foto’s.

zwart deurbeslag kasten

3. Zwart deurbeslag op strakke witte deuren

Het compacte appartement van 65m2 is door Ater.Architects ontworpen voor een jong paar, wiens belangrijkste wens was om een licht en minimalistisch interieur te creëren. Daarom hebben ze de oorspronkelijke fractionele indeling met veel aparte kamers en gangen verbouwd tot een gemeenschappelijke open ruimte, waarvan alleen de slaapkamer is gescheiden. Er is gekozen voor strakke witte deuren die perfect zijn afgewerkt met bijpassend modern zwart deurbeslag. Klik hier voor meer foto’s.

zwart deurbeslag strake witte deuren

4. Modern zwart deurbeslag

Roztoky, een designstudio uit Praag, heeft een super mooi modern appartement ontworpen met Scandinavische invloeden. Naast heel veel wit en warme houten oppervlakken, kenmerkt het interieur zich ook met stoere zwarte accenten. Denk bijvoorbeeld aan de zwarte stopcontacten en lichtschakelaars, zwarte kranen in de badkamer en keuken, zwarte profielen, en dus ook stoer zwart deurbeslag. Klik hier voor meer foto’s.

modern zwart deurbeslag

5. Grote zwarte deurkrukken voor schuifdeuren

OOOOX studio, die een jaren ’30 appartement radicaal heeft verbouwd, heeft gekozen voor verschillende soorten en kleuren deurbeslag. Voor de keuken is er bijvoorbeeld gekozen voor gouden deurgrepen, voor de deuren in de hal is er gekozen voor een gouden deurkruk, en voor de mooie witte dubbele schuifdeuren tussen het thuiskantoortje en de woonkamer, is er gekozen voor een grote zwarte deurkruk. Stevige deurkrukken waarmee de schuifdeuren soepel opengeschoven kunnen worden zijn uiteraard ook handig. Klik hier voor meer foto’s.

zwarte deurkruk dubbele schuifdeuren

6. Zwart design deurbeslag

Zoals gezegd is deurbeslag verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Ook zwart deurbeslag is er in verschillende stijlen. Voor dit appartement, ingericht in een modern, strak en minimalistische stijl, is er gekozen voor bijpassende strakke witte deuren die afgewerkt zijn met zwart design deurbeslag dat iets groter is dan de gemiddelde maten. Klik hier voor meer foto’s.

zwart design deurbeslag

7. Zwart deurbeslag op dubbele deuren met glas

Dit is de super leuke woning van Louise T. Johansen en Jesper Olesen. Louise is 35, blogger van mortilmernee.blogspot.dk. Jesper is 34, en timmerman. Het interieur kenmerkt zich met veel licht en wit, maar je treft er ook heel veel leuke kleuren aan. Voor de prachtige dubbele deuren met glas, die de woonkamer van de ruime woonkeuken met eethoek scheidt, heeft het stel gekozen voor mooi zwart deurbeslag. Klik hier voor meer foto’s.

zwart deurbeslag dubbele deuren met glas

8. Zwart deurbeslag op klassieke deuren

Bij zwart deurbeslag denk je misschien aan moderne of zelfs stoere industriële interieurs, maar het kan juist ook heel mooi staan in klassieke interieurs met klassieke deuren. Dit interieur is daar een mooi bewijs van, ontworpen door ontwerpster Cathrine Bækken. Bij de eethoek tref je prachtige klassieke dubbele deuren aan, die afgewerkt zijn met bijpassend zwart deurbeslag. Prachtig! Klik hier voor meer foto’s.

zwart deurbeslag klassieke deurenv

9. Zwart deurbeslag op klassieke deuren

Ook in dit prachtige klassieke appartement van een Deense celebrity koppel, is er gekozen voor zwart deurbeslag om alle binnendeuren mee af te werken. In de hal is de houten vloer mooi wit geverfd, gecombineerd met super leuke roze muren en roze deuren. Het zwarte deurbeslag staat er geweldig bij! Klik hier voor meer foto’s.

zwart deurbeslag roze deuren

10. Zwart deurbeslag in turnkey appartement

In de Zweedse stad waren een aantal turnkey appartementen te koop aangeboden. Appartementen in prachtige herenhuizen die van top tot teen zijn verbouwd en in de verkoop waren gezet. Wat super leuk is, is dat alle kleine details zijn meegenomen, inclusief de stopcontacten, lichtschakelaars, en het deurbeslag. De interieurstijl kan je omschrijven als een combinatie van modern en industrieel – een stijl waar zwart deurbeslag perfect bij past. Daar is dan ook voor gekozen om de strakke witte deuren mee af te werken. Klik hier voor meer foto’s.

zwart deurbeslag turnkey appartement

Bekijk ook:
15x Zwarte muren
Zwarte kozijnen
Mooie wandcontactdozen en lichtschakelaars
Onze zwarte Sophie deurkrukken
Zwarte klassieke deurkrukken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.