Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuke speelse woning met houten details en Scandinavisch design
Binnenkijken Modern interieur Scandinavisch interieur

Leuke speelse woning met houten details en Scandinavisch design


We hebben hier al veel projecten laten zien van heel veel verschillende interieurarchitecten en ontwerpers, maar het blijft leuk om nieuwe creatievelingen te ontdekken. Zo kwamen we laatst op de website van Roztoky, een designstudio uit Praag met een indrukwekkende portfolio. Wat ze ook ontwerpen, hun werk wordt gekenmerkt door aandacht voor het algemene concept en details. Dat geldt ook voor dit project, het ontwerp van een bijzondere woning gelegen in de Tsjechische stad Roztoky. Ben jij een liefhebber van lichte interieurs, houten details en Scandinavisch design? Kijk dan snel verder, because you’ll love it!

Leuke speelse woning met houten details en Scandinavisch design

Open indeling met vide boven keuken

De woning heeft een woonoppervlakte van in totaal 85m2. Er is gekozen voor een open indeling, met de woonkamer en open keuken in de leefruimte en een slaapkamer suite met half open badkamer. Daarnaast vind je in de woning één element, dat ervoor zorgt dat het een heel leuk en speels tintje heeft. Je vindt er namelijk een vliering, een hele mooie en bijzondere vliering bij de keuken, die middels een zwarte stalen ladder bereikbaar is. Daar is een soort tweede lounge ingericht.

op maat gemaakte tv meubel

ronde eettafel open keuken

Houten vloeren en vierkante witte tegels

Het is een hele fijne lichte woning, waarvan de meeste muren strak wit zijn. Dit hebben ze gecombineerd met een super mooie houten vloer. In de woonkamer loopt de houten vloer over op vierkante witte vloertegels in de open keuken. Hetzelfde effect is ook in de slaapkamer en half open badkamer gerealiseerd. Daar vind je de witte tegels ook aan de grote muur achter het bed en aan alle badkamermuren.

Houten accenten

Hout speelt een belangrijke rol in dit interieurontwerp. Het komt niet alleen terug in de vloer, maar de ontwerpers hebben ook gekozen voor hetzelfde hout voor de binnendeuren, de keuken, de keuken achterwand, het bed en de op grote op maat gemaakte hoofdbord-vakkenkast. De muren en het plafond boven de keuken zijn bovendien volledig bekleed met houten wandbekleding, inclusief de volledige vliering.

ronde spiegel badkamer

stalen wand badkamer

Scandinavisch design

Als liefhebber van Scandinavisch design, kijk je je ogen uit in deze woning. In alle ruimtes vind je super mooie designmeubels en accessoires. De zwarte ronde eettafel met de vier designstoelen bijvoorbeeld, de grijze designbank in de woonkamer, de verschillende bijzettafels, de lampen, noem maar op. De kleur zalmroze loopt als een rode draad door het gehele interieur. De onderstellen van de eetkamerstoelen, de hanglampen, de kunsthond en zelfs de design waskom en toilet in de badkamer.

vierkante witte tegels badkamer

vliering houten bekleding

werkplek slaapkamer

grote tv aan muur woonkamer

houten bed vakkenkast

houten keuken achterwand

houten vloer overloop tegels

Bron: 2prostory.cz

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.