Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

zwarte-sophie-deurkrukken-slaapkamer
Klassiek interieur Vintage interieur

Onze zwarte Sophie deurkrukken


Alweer een tijdje geleden had ik het hier over klassieke zwarte deurkrukken. Toen wisten we al dat we voor onze nieuwe woning witte sierlijke paneeldeuren willen hebben en deze te combineren met mooie zwarte deurkrukken. Zowel de deuren als de deurkrukken zouden geleverd worden via onze projectontwikkelaar, die hun eigen leveranciers hadden. We waren erg blij met de deuren die we kregen, maar eigenlijk hadden we al stiekem besloten om andere deurkrukken te nemen.

zwarte-deurkruk-sophie

zwarte-sophie-deurkrukken-badkamer

Zwarte deurkrukken Sophie van Intersteel

Via de projectontwikkelaar zouden we de glans vernikkeld/zwart jaren ’30 deurkrukken krijgen, maar op Deurbeslagdirect.nl hadden we deurkrukken gezien die we veel mooier vonden. De deurkrukken waar we heel lang al op het oog hadden, waren de zwarte deurkrukken met de naam Sophie van het merk Intersteel. De sierlijke slanke Sophie deurkrukken zien er niet alleen mooi uit, als je de deurkrukken in je handen hebt, voel je dat het kwalitatief hoge deurkrukken zijn.

zwarte-sophie-deurkrukken-slaapkamer

Passend bij de klassieke karakteristieke sfeer van de deuren, hebben we bovendien ook bijpassende matzwarte klaverblad rozetten gekozen. Zonder deze rozetten zouden de deurkrukken niet compleet zijn.

WC-sluiting

De combinatie van de Sophie deurkrukken en klaverblad rozetten vind je terug in alle paneeldeuren in onze woning. Niet alleen voor de slaapkamers, maar ook voor de badkamer en de twee toiletten. En voor de badkamer en de toiletten hebben we ook nog eens bijpassende wc-sluitingen genomen, gekenmerkt door het sierlijke klaverblad model.

zwarte-sophie-deurkrukken-toilet-2

zwarte-sophie-deurkrukken-toilet-3

zwarte-sophie-deurkrukken-toilet

Deurkrukken, rozetten en wc-sluitingen zijn maar kleine details in een veel groter geheel. Maar in onze woning is te zien dat juist deze details erg belangrijke kunnen zijn. Ze kunnen sfeerbepalend zijn en zorgen ervoor dat je interieur compleet is.

Kortom, wij zijn er enorm blij mee!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

5 Comments

 • Reply
  Design Beton Nederland
  7 februari 2017 at 16:27

  Het gaat juist om die kleine details als het gaat om interieur, leuk stuk! Groet Ton – DBN

 • Reply
  Nesje
  7 februari 2017 at 23:05

  Van wat voor soort materiaal is het? Is het plastic??

  • Reply
   Manfung
   8 februari 2017 at 11:22

   Het is messing, dus het voelt best zwaar en firm aan!

 • Reply
  Jolanda
  2 maart 2017 at 19:03

  Wow, super leuk. Wij hebben ook soortgelijke deurkrukken, maar dan van een ander merk.

 • Reply
  Boogdeuren inspiratie | Inrichting-huis.com
  11 september 2018 at 11:00

  […] van een ruimte. We hebben voor onze woning gekozen voor wit geschilderde paneeldeuren afgewerkt met zwarte deurkrukken. En de deur tussen de hal en de keuken/woonkamer hebben we vervangen voor een grote zwarte stalen […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.