Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

ruime-lichte-witte-keuken
Keuken inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

Ruime lichte witte keuken


Tijdens mijn bezoek aan de website van Franse interieurarchitect Miriam Gassmann, werd ik in hun portfolio aangenaam verrast met onderstaande keuken. Een prachtige ruime witte lichte keuken van een super groot appartement van maar liefst 215m2. Een karakteristiek pand in Parijs, die door de interieurarchitect volledig verbouwd en gemoderniseerd is met behoud van mooie originele details. Hieronder zien jullie het resultaat van de nieuwe keuken!

ruime-lichte-witte-keuken

moderne-witte-kookeiland

Woonkamer, eetkamer, woonkamer

De 215m2 biedt de mogelijkheid om naast een ruime woonkamer ook een ruime keuken met een aparte ruime eetkamer in te richten. Deze drie ruimtes zijn half open naast elkaar ingericht. Ze zijn wel gescheiden, maar de deuropeningen zonder deuren zijn dusdanig groot, waardoor het geheel super ruimtelijk en licht oogt. In de muur tussen de keuken en de eetkamer is bovendien een grote doorkijk raam gecreëerd, om die twee ruimtes nóg meer met elkaar te verbinden.

eetkamer-keuken-hongaarse-punt

woonkamer-eetkamer-keuken

Overloop van visgraat houten vloer naar marmeren tegels

Door het gehele appartement ligt een chique Hongaarse punt houten vloer. In de keuken loopt deze houten vloer over op een super mooi witte marmeren vloer, die ook in dezelfde Hongaarse punt is gelegd. Deze vloer hebben ze gecombineerd met strak gestuukte witte muren, en door de vele raampartijen en de openslaande deur van het Frans balkon, is het heerlijk fris en licht in de keuken.

Vind je dit mooi? Bekijk dan ook de mooiste inspiratie voorbeelden van houten vloer naar tegels.

Witte Kastenwanden en kookeiland met bartafel

Ook de keukenkasten zijn volledig strak en wit, bestaande uit meerdere grote maatwerk kastenwanden, inbouwkoelkast en een groot kookeiland midden in de keuken. Aan het kookeiland vind je de spoelbak en de gaspitten, en het houten werkblad loopt over op een soort bartafel met meerdere moderne zwarte barkrukken.

Recht boven het kookeiland hebben ze een stoere op maat gemaakte plafondlamp laten maken met een grote zwarte stalen frame.

houten-bartafel-kookeiland

doorkijkje-eetkamer-keuken

strakke-witte-keuken

Bron: Miriamgassmann.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.