Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zolder slaapkamer van Le Masion Matelot
Industrieel interieur Slaapkamer inspiratie

Zolder slaapkamer van Le Masion Matelot


De bijzondere slaapkamer die je hieronder ziet is de slaapkamer van Le Maison Matelot. Een huisje waar je kan overnachten tijdens je verblijf in het visserdorp Port-en-Bessinop in Noord Frankrijk. Het stenen huisje bestaat uit drie verdiepingen waarvan de bovenste verdieping op zolder ingenomen wordt door deze prachtige slaapkamer, oftewel de sailor’s loft. Een heel goed voorbeeld met leuke ideeën van wat je kan doen als je een slaapkamer op zolder wilt installeren. Bekijk de mooie foto’s een raak geïnspireerd van de leuke ideeën!

Zolder slaapkamer van Le Masion Matelot

Fotografie: Philippe Stroppa

Industriële slaapkamer

De ruimte met het schuine dak is opgedeeld in een slaapgedeelte en een badkamer. Ze hebben dit gedaan door het badkamer gedeelte te scheiden met vaste wanden waar grote ramen in zijn verwerkt. Zowel in het slaapgedeelte als de badkamer is een dakraam geplaatst. Op die manier krijg je ook op zolder voldoende zonlicht binnen.

De zolder slaapkamer heeft een mooie stijl die helemaal past bij de omgeving van het vissersdorpje. Een slaapkamer inrichting met een mix van nautische geest en industriële stijl. De raamkozijnen en ook de deur in de badkamer bijvoorbeeld zijn helemaal van zwart staal en geven het een uitstraling van een industriële loft. En de prachtige authentieke houten balken aan het plafond zorgen voor nóg meer sfeer. Ook de accessoires dragen hun steentje bij aan die sfeer. De oude zeemansjas, oude houten kist, de modelboot, de wandkapstok zijn hier leuke voorbeelden van.

Zolder slaapkamer van Le Masion Matelot

Zolder slaapkamer van Le Masion Matelot

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.