Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Rustige neutrale slaapkamer van Marcus en Ditte
Slaapkamer inspiratie

Rustige neutrale slaapkamer van Marcus en Ditte


Hieronder zie je de grote slaapkamer van Marcus Lindholm en Ditte Reckweg. Marcus is architect en eigenaar van Ahlblad studio terwijl Ditte Rechweg ontwerper en mede-eigenaar is van een keramiek en interieurwinkel. Twee creatievelingen dus die ook nog eens een passie hebben voor architectuur en interieur inrichting. Met dat gelezen te hebben verwacht je misschien een slaapkamer die heel creatief, speels en erg kleurrijk is, maar niets is minder waar. Het stel houdt juist van neutraal en rustig.

Rustige neutrale slaapkamer van Marcus en Ditte

Via bobedre.dk

Slaapkamer met kantoor

Marcus en Ditte wonen samen met hun drie kinderen Villads van 9 jaar, Arthur van 6 jaar en Barbara van 2 jaar. Ze hebben een best grote woning, maar de kinderen willen natuurlijk ook wat. Er is dus geen extra kamer over voor een kantoor of inloopkast. Gelukkig is hun slaapkamer groot. Groot genoeg in ieder geval voor een grote kledingkast en een kantoor. Deze is ingericht precies bij de erker waar je ook een mooi uitzicht hebt op de tuin.

Slaapkamer met babyhoekje

Omdat Barbara pas 2 jaar is, vinden ze het wel fijn dat ze dicht in de buurt is. Daarom hebben ze besloten om een babyhoekje te creëren in hun eigen slaapkamer met een mooie ledikant en twee kunstwerken daarboven.

Rustige neutrale slaapkamer van Marcus en Ditte

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.