Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Groene muren
Wooninspiratie

Groene muren


Hier heb ik al weleens geschreven over mooie zwarte muren, oud roze muren en meerdere malen over interieurs met witte muren. Eigenlijk kunnen alle kleuren wel mooi zijn, als je maar de juiste tint van die kleur uit kiest. Een kleur die ik bijvoorbeeld ook super stijlvol vind, is groen. Natuurlijk heb je ook genoeg lelijke groene tinten. Ik zou bijvoorbeeld nooit een muur grasgroen schilderen. Vandaag wil ik jullie laten zien dat groen juist heel mooi kan zijn.

Groene muren

Groene muren

Oud groen

De groentinten die ik mooi vind zijn meestal een beetje dof. Sommigen noemen het dof groen, sommigen olijfgroen en anderen noemen het oud groen. Sommigen tinten gaan zelfs richting grijs. En heel toevallig kan je het ook heel mooi combineren met grijs. Combineer een groene muur bijvoorbeeld met een grijze bank, grijze kussens of een grijze vloerkleed. En ook met bruin vormt het een hele mooie combinatie.

Wit is altijd een veilige neutrale keuze voor muren. Maar mocht je dit een beetje saai vinden of je wilt juist meer kleur in je interieur, dan is groen dus een uitstekende keuze!

Groene muren

Groene muren

Groene muren

Groene muren

Groene muren

Groene muren

Bron: buijsvandeschoor.nl | Westcountryshutters.co.uk | myindustrialinterior.blogspot.com | vtwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Agata PIXERS
  11 mei 2015 at 13:37

  Je hebt heel mooie foto’s gekozen, prachtige inspiraties! Ik vind groen op de muren een echt mooie en kalmerende kleur.

 • Reply
  Appartement met mooie grijs groene muren | Inrichting-huis.com
  1 mei 2016 at 11:00

  […] alle andere kleuren. Maar de laatste tijd ben ik gekleurde muren steeds meer gaan waarderen. Mooie groene muren, stoere zwarte muren, en ook in het prachtige appartement van Deense advocaat Signe Toft vind je […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.