Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

mintgroene-muur-eethoek
Keuken inspiratie Scandinavisch interieur

Leuke ideeën voor een kleine keuken metamorfose


Begin vorig jaar heb ik jullie de keuken laten zien van Deense interieurstylist Mette Helena Rasmussen. Aanvankelijk wist ze niet wat ze precies met haar keuken wilde doen, en besloot daarom twee verschillende stijlen uit.

Ik vond dat beiden stijlen super mooi waren geworden, maar Mette was blijkbaar tóch niet helemaal tevreden. Want uiteindelijk heeft ze tóch nog een aantal aanpassingen doorgevoerd. Ook heel mooi!

leuke-ideeen-kleine-keuken-metamorfose

leuke-ideeen-kleine-keuken-metamorfose-2

Houten vloer wit verven

Eén van de mooie elementen in haar oude keuken, was de lichtgrijs geschilderde houten vloer. Tóch besloot ze de gehele vloer wit te verven. Eerlijk is eerlijk, het resultaat is wel heel mooi!

witte-vloer-verven-keuken

Visgraat tegels aan keuken achterwand

In de vorige twee keukenstijlen was er gekozen voor een wit geschilderde en een zwart geschilderde keuken achterwand. Nu heeft ze tóch de keuze gemaakt om de keuken achterwand te betegelen met visgraat tegels. Mooie witte visgraat tegels, die helemaal tot aan het plafond lopen.

visgraat-tegels-keuken-achterwand

Stoere zwarte plafondlampen

De drie oude witte hanglampen boven het aanrecht zijn ook vervangen. Nu de keuken achterwand ook wit is, vielen de witte hanglampen een beetje weg. Daar voor in de plaats zijn nu twee stoere zwarte plafondlampen gekomen. Een hele goede keus!

Mintgroene muur bij eethoek

Er zijn ook een aantal aanpassingen doorgevoerd in de kleine gezellige eethoek. De witte muur is namelijk opnieuw geschilderd in een mooie mintgroene kleur. Daarnaast vind je daar ook een nieuw super leuk vintage tafeltje, een zwarte en een witte stoel, en is de bovenkant van de vaste bank ook voorzien van een stoere betonlook plank. De nieuwe witte Scandinavische hanglamp is ook een goed idee. Er zijn ook een aantal nieuwe schilderijen en prints opgehangen.

mintgroene-muur-eethoek

leuke-wanddecoratie-eethoek-keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Groene muren | Inrichting-huis.com
    1 juli 2019 at 16:59

    […] muur is bovendien super leuk gedecoreerd met een grote collage van verschillende lijsten. Bekijk hier de hele […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.