Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zwevende TV meubel
Meubels Woonkamer inspiratie

Zwevende TV meubel


In de zoektocht naar onze ideale TV meubel, hebben we heel even een zwevende TV meubel overwogen. Een zwevende TV meubel ziet er tóch net iets strakker en meer mooi afgewerkt uit dan een TV meubel die op de vloer is geplaatst. En dat is helemaal het geval als je het combineert met een TV aan de muur. Uiteindelijk hebben we niet gekozen voor een zwevende TV meubel. Niet omdat we het niet mooi vinden, maar omdat we het willen combineren met de vaste bank aan de eettafel. Lees er hier meer over. Een zwevende vaste bank leek ons niet verstandig, en we vinden het ook niet mooi om een bank op de vloer te plaatsen en deze te combineren met een zwevende TV meubel. Ik had al wel een aantal hele mooie inspiratie voorbeelden gevonden van wat wij mooi zouden vinden. Deze zou ik vandaag graag met jullie willen delen.

Zwevende TV meubel

Je kunt natuurlijk een ook zwevende TV volledig op maat laten maken. Dan is het zelfs nóg strakker en mooier!

Beste kasten

Hoewel de ‘normale’ varianten van de IKEA Besta kasten niet bedoeld zijn als een echte TV meubel, worden ze wereldwijd wel vaak daar voor gebruikt. Het zijn eenvoudige strakke kasten, die vrijwel bij elke interieurstijl past. Of je nou een modern interieur, een landelijk interieur, een vintage interieur of een industrieel interieur hebt. Met een IKEA Besta kast als TV meubel kan het nooit echt misgaan. Je kunt ze bovendien zowel op de vloer plaatsen als zwevend aan de muur ophangen. En wat ook erg leuk is, is dat je de standaard Besta kasten leuker kan maken met behulp van bijvoorbeeld de deurtjes en deurknoppen van Superfront.

zwevende-tv-meubel-6

Zwevende TV meubel

TV meubel Vision van Goossens

Ook bij Goossens wonen & slapen hebben we ook een mooie zwevende TV meubels gezien, waaronder de TV meubel Vision. Het ontwerp van de TV meubel lijkt heel erg op de IKEA Besta kasten, hoewel de Vision natuurlijk wel een stuk verfijnder en kwalitatief beter is. Zo is de meubel bijvoorbeeld voorzien van hydraulische pompjes in de kleppen, die ervoor zorgen ervoor dat de klep langzaam open gaat. Met een diepte van 45cm is het iets dieper dan de Besta kasten, en het is bovendien verkrijgbaar in een twee of een drie kleppen variant.

Zwevende TV meubel

Hieronder heb ik nog een aantal andere mooie strakke Zwevende TV meubelen gevonden. Welke vind jij het mooist?

Zwevende TV meubel

zwevende-tv-meubel-7

Zwevende TV meubel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Woonkamer ideeën | Inrichting-huis.com
    14 januari 2020 at 12:39

    […] dan is een TV meubel wel zo handig. Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om TV meubels. Een zwevende TV meubel is bijvoorbeeld helemaal van deze tijd, en vooral heel mooi in een moderne […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.