Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast inrichten van IKEA ELVARLI
Inloopkast inspiratie

Inloopkast inrichten van IKEA ELVARLI


Wereldwijd zijn er super veel inloopkasten ingericht met systemen van IKEA. De PAX kasten en de Stolmen kasten kennen we inmiddels allemaal al, maar sinds dit jaar heeft IKEA een nieuw opslagsysteem uitgebracht, namelijk ELVARLI. Ook dit systeem zal ongetwijfeld een enorm succes worden!

Inloopkast inrichten van IKEA ELVARLI

Modulair opbergsysteem

Het ELVARLI systeem is een modulair opbergsysteem, bestaande uit open rekken, planken, ladekasten, kledingroedes en schoenenplanken. Daarmee kan je jouw gewenste opbergsysteem creëren in huis. Een smalle garderobekast, een grote kledingkast en je kunt met het ELVARLI systeem dus ook een complete inloopkast inrichten.

Inloopkast inrichten van IKEA ELVARLI

Open inloopkast

Ter promotie van het ELVARLI systeem heeft Zweedse interieurstylist Pella Hedeby deze slaapkamer inloopkast ingericht voor IKEA Livet hemma. De volledige breedte van de muur is benut met meerdere open rekken. Er is dus genoeg opslagruimte gecreëerd voor zowel kleding als accessoires.

Naast de ELVARLI rekken, zijn er bovendien ook andere elementen van IKEA gebruikt voor de inrichting van de inloopkast. De grijze Besta opbergmanden en ladeverderler van vilt bijvoorbeeld of de mooie Fladis rieten mand. Natuurlijk is de vloerkleed en de grote Hovet spiegel ook van IKEA.

Omdat het een open slaapkamer inloopkast is, hebben ze mooie grijze gordijnen opgehangen, om de slaapkamer te scheiden van de inloopkast.

Inloopkast inrichten van IKEA ELVARLI

Inloopkast inrichten van IKEA ELVARLI

Inloopkast inrichten van IKEA ELVARLI

Bron: Pellahedeby.com | Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Vivian de Lange
    11 juli 2017 at 17:30

    Wat een goed idee om een gordijn te gebruiken als afscheiding met de slaapkamer. Toch het idee van een inloopkast. Ik heb zelf geen extra kamer dus dan is dit de perfecte manier om toch het idee van een inloopkast te creëren. Ik moet mij alleen dan wel aanleren alles gelijk netjes op te vouwen / hangen 😉 Bedankt voor je leuke blog!

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.