Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Plisségordijnen
Woonaccessoires

Plisségordijnen


In het tijdelijk appartement waar we nu verblijven in afwachting van oplevering van onze nieuwe woning, hebben we te maken met een slaapkamer met een grote raam met uitkijk op de galerij. Dit betekent dat wanneer de gordijnen open zijn, vrij inkijk is vanuit de galerij naar binnen. Om dat te voorkomen hebben we gekozen om Plisségordijnen op te hangen in combinatie met overgordijnen. In de avond zijn beide gordijnen dicht, terwijl overdag alleen Plisségordijnen dicht blijven. Op die manier krijgen we overdag genoeg daglicht én hebben we ook privacy in de slaapkamer.

Plisségordijnen

Standaard maten

Wij hebben onze Plisségordijnen bij Leenbakker gekocht. Dit was heel goed mogelijk omdat we eenvoudige witte gordijnen wilden hebben. De maten van Leenbakker komen bovendien overeen met de maten van onze ramen.

Op maat gemaakte plisségordijnen

Soms heb je echter te maken met specifieke formaten, waardoor je geen kant en klare kunt nemen. Gelukkig zijn er partijen die ze maat maken, zoals de plisségordijnen bij Raamdecoratie.com. Naast het ontwerp, heb je ook keuze uit verschillende kleuren en kan je gemakkelijk de hoogte en breedte invoeren. Je kunt zelfs kiezen tussen het type bediening. Een andere webshop waar je Plisségordijnen op maat kunt kopen is Zonnelux.nl. Ook de plisségordijnen bij Zonnelux.nl kun je volledig op maat en naar wens laten maken en thuis laten bezorgen.

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.