Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Nieuwe gordijnen in de keuken!
Keuken inspiratie

Nieuwe gordijnen in de keuken!


Raamdecoratie is erg belangrijk in huis. Het houdt het licht niet alleen tegen, maar het zorgt natuurlijk ook voor privacy. Onze keuken is gelegen aan de voorkant van ons huis. De straatkant, waar veel mensen langslopen en naar binnen kunnen kijken. Je ziet dan ook regelmatig dat voorbijgangers ongegeneerd naar binnen zitten te gluren. Overdag is dat niet zo erg, maar in de avond wil je dat natuurlijk niet hebben. Raamdecoratie is dus een absolute musthave in onze keuken!

Nieuwe gordijnen in de keuken!

Plissegordijnen

We hebben twee grote originele ramen naast elkaar bij onze keuken. Net na onze verbouwing hadden we gekozen voor witte plissegordijnen. Deze hadden we bij Kwantum op maat laten maken. In het begin waren we er erg blij mee, maar na een tijdje werkte het systeem niet meer zo goed. De gordijnen bleven constant haken, waardoor je soms tien minuten bezig bent om de gordijnen naar beneden te halen. Geloof me, daar kan je flink geïrriteerd van raken.

Veneta.com

Tijd voor nieuwe gordijnen dus! We waren erg blij met plissegordijnen, dus dat wilden we weer nemen, maar dit keer van een betere kwaliteit. Voor de kinderkamer beneden hadden we eerder plissegordijnen besteld van Veneta.com. Op maat gemaakte plissegordijnen voor de kleine koekoeksramen en het beloopbaar glas. Het verschil is dat die gordijnen met een stok bediend worden. Je hebt dus niet te maken met touwtjes waar je aan moet trekken.

Nieuwe gordijnen in de keuken!

Bestellen en monteren

Na een tijdje onderzoek gedaan te hebben, hebben we de gordijnen bij Veneta.com besteld. Witte gordijnen vonden we het mooist passen in onze keuken. Dat hadden we eerst ook, en dat wilden we nu weer. We twijfelden wel tussen twee varianten, namelijk Bright white C2001 en Snow Drift 1108. Daarom hadden we eerst gratis en vrijblijvend deze kleurstalen besteld. Na de kleurstalen bekeken te hebben, besloten we voor Bright white te gaan. Deze is net iets witter dan Snow Drift.

Bestellen op de website is heel eenvoudig. Je geeft aan om wat voor ramen het gaat, wat voor kleur je wilt, wat de maten zijn en hoe je het wilt plaatsen. Ze hebben zelfs een gratis meetverzekering, waarbij je een nieuw product krijgt, als achteraf blijkt dat de maten tóch niet kloppen.

De gordijnen hebben we ongeveer in twee weken opgestuurd gekregen. We hebben ze zelf gemonteerd, maar indien gewenst kan je ook gebruik maken van hun montageservice.

Inmiddels hebben we de plissegordijnen van Veneta.com alweer een paar weken hangen. Het ziet er mooi uit en het systeem werkt tot nu toe nog erg soepel. We zijn er dus super blij mee!

Nieuwe gordijnen in de keuken!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.