Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grote lichte keuken in Victoriaanse woning in Londen
Industrieel interieur Keuken inspiratie

Grote lichte keuken in Victoriaanse woning in Londen


Deze mooie keuken heb ik gevonden bij Light Locations. Het is onderdeel van een Victoriaanse woning gelegen in Londen die helemaal verbouwd en opnieuw ingericht is. Hier droomt elke interieur liefhebber en kok van. Een grote keuken waar je lekker uitgebreid kan koken en bakken zonder zorgen te hoeven maken over rommel en chaos. De openheid, sereniteit en licht hier maken de keuken zo fantastisch. Het is gelegen achterin de woning met directe toegang tot de tuin via twee grote openslaande deuren. Het dakraam zorgt bovendien voor nóg meer licht in de keuken.

Grote lichte keuken in Victoriaanse woning in Londen

Via Light locations

Rustiek keuken ontwerp

In de keuken is een mooie mix gebruikt van verschillende materialen en stijlen. De gehele keuken is voorzien van een prachtige visgraat houten vloer. Dit vormt een perfecte combinatie met de bakstenen muur die helemaal wit is geschilderd. Deze muur dient meteen ook als achterwand van de keuken. Wat mij erg aanspreekt is dat het keuken ontwerp geen bovenkasten heeft. Op die manier springt de structuur van de bakstenen nog meer naar voren en zorgt het ook voor simpelheid. In plaats daarvan zijn er twee lange planken opgehangen in de inham van de muur. Het zijn a-symmetrische houten boomstam planken die bijdragen aan de rustieke uitstraling in deze keuken.

Keuken inrichting details

De keuken zelf bestaat uit lange ladekasten met houten deuren. Daar bovenop tref je een werkblad van wit marmer. Een opvallende combinatie die het in deze keuken erg goed doet. Evenals andere details zoals de diepe boerderij wasbak, de prachtige ouderwetse zwarte kranen en natuurlijk niet te vergeten het grote fornuis. Als de zon ondergaat, zijn er drie mooie industriële hanglampen aanwezig die de kok voorziet van licht.

Grote lichte keuken in Victoriaanse woning in Londen

Grote lichte keuken in Victoriaanse woning in Londen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.