Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

zwoele slaapkamer tips
Slaapkamer inspiratie

Vijf interieurtips voor een extra zwoele slaapkamer


Er bestaan oneindig veel tips om meer passie in je relatie te brengen en de vlam weer aan te wakkeren. Maar wist je dat ook de inrichting van je slaapkamer veel invloed heeft op je liefdesleven? Met deze vijf tips maak je van de slaapkamer een oase van rust én lust.

1. Weg met witte muren

We houden onze slaapkamer graag rustig qua kleuren. Dat is logisch natuurlijk, maar alles wit? Dat is niet echt bevorderlijk voor wat passie. Verf daarom minstens één muur in een diep, donker kleur: bordeauxrood, auberginepaars, nachtblauw… Zelfs zwart straalt een en al passie uit als je het mooi combineert. Eventueel kan je ook een accentmuur behangen – fluweel behang is nu helemaal hot en ja… het maakt je slaapkamer dus ook very very hot!

zwoele slaapkamer rode muren

2. Nieuwe lakens

We houden allemaal van het gevoel van verse lakens. Maar heb je al eens in zijden beddengoed geslapen? Geloof ons, je hebt meteen véél meer zin om tussen de lakens te duiken! Zijde voelt heel sensueel aan, wat een extra heerlijke sensatie geeft. Ook hier zijn witte lakens prima, maar écht zwoel wordt het pas als je voor donkerrood of zwart beddengoed gaat. Zijden lakens zijn ook goed voor je haar en je huid omdat ze voor minder wrijving zorgen. Win-win dus!

tips zwoele slaapkamer rode dekens

3. De speelgoedkast

Waarom zou je geen hulp inroepen om je seksleven wat meer peper te geven? Maak in je slaapkamer plaats voor een speelgoedkast. Niet met Lego en Playmobil, wel met je favoriete dildo, fluffy handboeien, blinddoek, condooms, glijmiddel… Zorg dat allemaal binnen handbereik ligt, dan moet je niet midden in de actie helemaal naar de andere kant van de kamer spurten. Oh ja, zorg misschien wel dat je speelgoedkast op slot kan. Je wil niet dat je schatkist ontdekt wordt door minderjarige avonturiers!

4. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Sommigen vinden het heel erg ‘fout’, maar eens je het hebt, kan je niet meer zonder: een grote spiegel in de slaapkamer. Ok, die is vooral handig om je outfit te checken. Maar het is nog veel plezanter om er je liefdesspel wat extra schwung mee te geven! Met een spiegel geniet je namelijk dubbel: je hebt niet alleen het gevoel, maar ook nog eens extra zicht op jullie heerlijke bed-avonturen.

zwoele slaapkamer tips grote spiegel

5. Ongestoorde me-time

Je seksleven, dat is meer dan vrijen met je partner. Je moet ook aan jezelf denken! Zorg daarom dat je ook in alle rust de hand aan jezelf kan slaan. Na een drukke werkdag of in een stressy periode kan het ongelooflijk ontspannend zijn om je even terug te trekken, je satisfyer pro 2 erbij te nemen en even alle aandacht naar jezelf te laten gaan. Dé tip: zorg dat je slaapkamer van binnenuit op slot kan. Zo houd je onverwacht bezoek zonder probleem op een veilige afstand.

Bekijk ook:
15x Mooiste slaapkamers op zolder
10x Inbouwkast in slaapkamer
Woontrends 2022
10x Dressoir in de slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.