Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Renovatie rijtjeshuis in Melbourne


Het is altijd een feest wanneer Australisch lifestyle magazine Est Magazine (Global living with an Australian twist) in mijn mailbox beland. En een prachtig huis als dit wilde ik jullie niet onthouden. De sleutelwoorden hier zijn ruimte, licht en openstelling.

Kijk mee naar dit gerenoveerde rijtjeshuis gelegen in een buitenwijk van Melbourne. Compleet opnieuw tot leven gebracht door interieurontwerpers Taimi Sanders en Elissa King van ontwerpbureau Sanders & King.

rijtjesuis 14

rijtjeshuis 13

rijtjeshuis 12

rijtjeshuis 11 rijtjeshuis 10 rijtjeshuis 9 rijtjeshuis 8 rijtjeshuis 7 rijtjeshuis 6 rijtjeshuis 5 rijtjeshuis 4 rijtjeshuis 3 renovatie 2 renovatie 1

Gewapend met de opdracht om de woonkamer, keuken en eetkamer aan te pakken heeft het ontwerp duo in de hele woning zeeën van ruimte gecreëerd en  stroomt het licht naar binnen.

Extra kamers

Leuk om te weten: tijdens de verbouwing verdubbelde de plannen. Zo besloot men om er een extra slaapkamer, badkamer en werkplek bij te bouwen. Deze stonden aanvankelijk niet in de originele planning! Helaas was het budget niet verdubbeld maar het ontwerp duo uit Australië heeft slim gewerkt met goedkopere materialen die de esthetiek van het design hebben gewaarborgd. Missie geslaagd, zou ik zeggen!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.