Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer styling met kleur
Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

Kinderkamer styling met kleur


Vandaag komen de kinderkamer styling ideeën van het tijdschrift Homestyle uit New Zeeland. In dezelfde ruimte laten ze zien hoe je een kinderkamer op verschillende simpele manieren kan stylen. De basis is simpel met de houten vloer en de witte muur, maar de styling is creatief en kleurrijk. Ik vind het leuk! En jij?

Kinderkamer styling met kleur

Deze foto vind ik super leuk. Het lage houten kastje met schuifdeuren op pootjes. Hierop hebben de stylisten leuke ingelijste prints op geplaatst. Daarnaast zie je een stapel kleurrijke platte kussens in verschillende patronen, die in de kinderkamer als creatief bankje dient voor de kids. En het schapenvachtje doet het altijd wel goed.

Kinderkamer styling met kleur

In deze foto zie je een langwerpig bureau en een langwerpige boekenkast. Maar de eyecatchers worden gevormd door het blauwe ronde, de superleuke ronde houten haken aan de muur en de vrolijke collage bestaande uit de verschillende grafische prints.

Kinderkamer styling met kleur

Ook de laatste foto is weer totaal anders, maar ook hier is de styling heel erg leuk. De schommel en de krijtbord sticker aan de muur zijn populaire items voor de kinderkamer. En met Washitape hebben de stylisten een kunstwerkje gemaakt aan de muur.

Ik ben benieuwd of hier ideeën tussen zitten die jij wilt gebruiken voor jouw kinderkamer?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.