Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer met sfeer van een designhotel
Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer met sfeer van een designhotel


De architecten van Metaform Architecture hebben in Kirchberg in Luxemburg een heel appartementencomplex ontworpen. Een minimalistisch gebouw bestaande uit zeven aparte appartementen. Opvallend zijn de creatieve oplossingen die zij hebben gebruikt voor de inrichtingen. Onderstaande slaapkamer vind ik het mooist.

Slaapkamer met sfeer van een designhotel

Badkamer naast slaapkamer

De moderne slaapkamer is eigenlijk verdeeld in twee gedeeltes. Een slaapgedeelte waar het bed is geplaatst, en eigenlijk niet heel bijzonder is. En een badkamer gedeelte, een strook van ongeveer twee bij vier meter, waar een inloopdouche, een zwevend toilet, een wastafel en een designradiator zijn geïnstalleerd.

Er is een luxe donkerbruine houten wand gecreëerd, waar het zwevend toilet en de wastafel aan vast zitten. Een mooi afgewerkte wand, waar bijvoorbeeld de verlichting in is verwerkt, en de kraan uit de vaste spiegel komt. En het mooie is dat de slaapkamer en de badkamer door een grote glazen wand zijn gescheiden, waardoor beide ruimtes helemaal zichtbaar zijn voor elkaar. Dit geeft je het gevoel alsof je bevindt in de slaapkamer van een luxe designhotel.

De keuze voor die lelijke hanglamp begrijp ik dan weer niet… 🙂

Slaapkamer met sfeer van een designhotel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.