Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer inspiratie Landelijk interieur Modern interieur

Droombadkamer van Carina en Mattias


Dit is de droombadkamer van Carina en Mattias uit Trollhättan, de hoofdstad van de gemeente Trollhättan in het landschap Västergötland en de provincie Västra Götalands län in Zweden. Het stel is maar liefst vijf jaar lang bezig geweest om hun schattig huisje uit 1875 helemaal te verbouwen. De badkamer renovatie was een groot onderdeel daarvan geweest. Belangrijk was om de badkamer op die manier te verbouwen, zonder dat de authentieke ziel wordt aangetast. Hieronder zie je het prachtige resultaat.

Droombadkamer van Carina en Mattias

Via alltihemmet.se

Rustieke landelijke badkamer

Carina en Mattias hebben zoveel mogelijk oude onderdelen behouden voor hun badkamer, maar ze hebben ook veel nieuwe elementen gebruikt. De ronde waskom is bijvoorbeeld nieuw en de moderne hanglampen ook. Het marmeren blad van de badkamermeubel is vervangen, maar deze is zorgvuldig uitgekozen en gepolijst om zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven. De mooie lambrisering hebben ze helemaal opnieuw opgeschuurd en geschilderd met pure lijnolie. Hun favoriete element van de badkamer is het bad op pootjes. Die hebben ze op een weiland gevonden van een naburige boerderij. Dat kan natuurlijk ook! De badkamer is met zowel de nieuwe als de oude onderdelen het beste te omschrijven als rustiek en landelijk.

Badkamer meubelen en accessoires

Om de rustieke en landelijke stijl te creëren zijn er ook prachtige meubelen en accessoires gebruikt in de badkamer. De mooie landelijke linnenkast bijvoorbeeld en de tafel gemaakt van steigerhout. De decoratieladder past er natuurlijk ook perfect bij, die hier in de badkamer als handdoekenrek wordt gebruikt.

Droombadkamer van Carina en Mattias

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.