Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Dakterras ideeën van Oscar Properties
Dakterras inspiratie Modern interieur

Dakterras ideeën van Oscar Properties


Deze dakterras heb ik gevonden bij Oscar Properties. Oscar Properties is een soort projectontwikkelaar uit Zweden die onder andere woningen creëert en verbouwd met modern design en architectuur. Meestal voor mensen met speciale wensen. Op hun website kwam ik deze mooie dakterras tegen die ik uiteraard met jullie wil delen. Het is onderdeel van een mooi appartement, die een periode als kantoor werd gebruikt. Onder leiding van Oscar Properties is het een mooi en licht appartement geworden met een ruimde indeling, bijzondere sfeer en verfijnd interieur. Eigenlijk zegt deze dakterras al genoeg…

Dakterras ideeën van Oscar Properties

Dakterras inrichten

Het dakterras is met een oppervlak van ruim 30m2 lekker groot. Vanaf de middag kan je hier volop genieten van de zon. En omdat het ook hoog is gelegen heb je hier vanuit een prachtig uitzicht over de stad. Het zou dus zonde zijn als je deze dakterras niet goed zou inrichten en benutten. Ze hebben hier een mooie grote houten eettafel geplaatst, zodat je hier lekker kan ontbijten en dineren. De bijpassende houten bank hoort daar natuurlijk bij. Om het er ook in de avond gezellig te maken, is er zelfs een moderne openhaard geplaatst in de betonnen wand.

Dakterras met serre

Het meest bijzonder aan deze dakterras vind ik eigenlijk nog het stukje wat binnen is. Het is een soort serre, bestaande uit prachtige zwarte stalen kozijnen en heel veel glas. Super stoer om te zien. In die serre zijn leuke zitplekken gecreëerd, zodat je ook van het uitzicht kan genieten als het regent. Met het Perzisch tapijt is dit een gezellige tweede woonkamer geworden. Vanuit dit stukje heb je via openslaande deuren toegang tot het dakterras.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.