Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grijze woonkamer
Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Grijze woonkamer


Deze grijze woonkamer heb ik gevonden op de mooie inspirerende site van Fantastic Frank, een makelaar uit Zweden. Wat is dat toch met die Zweedse makelaars? Ze hebben bijna allemaal een mooie website met prachtige foto’s van woningen die te koop staan, waar je super leuke interieur ideeën van kan opdoen. Dat is echt iets Scandinavisch. Daar zouden wij in Nederland en eigenlijk ook de rest van de wereld wat van moeten leren.

Grijze woonkamer

Anyway, deze grijze woonkamer is dus ook van een appartement die daar te koop staat. Een klein appartement met een woonoppervlakte van slechts 47m gelegen in het centrum van Stockholm. Met een oppervlakte van meer dan 25m2 is deze grijze woonkamer best groot en bezet het meer dan de helft van het gehele huis. Vinden jullie het ook zo mooi?

Gezellige grijze woonkamer

Veel mensen hebben al snel twijfels als iemand zegt dat hij of zij een grijze woonkamer heeft. Donker, grauw en ongezellig wordt vaak met grijs geassocieerd. Maar deze mooie grijze woonkamer bewijst het tegendeel. Zoals gezegd is het best een grote ruimte, waardoor er ook plaats is om de eettafel in de woonkamer te plaatsen. Alleen deze mogelijkheid maakt het erg gezellig. Maar er zijn hier veel meer aspecten die deze grijze woonkamer zo gezellig maken. je ziet al meteen dat de bewoner gevoel heeft voor interieur inrichting.

Accessoires in grijze woonkamer

Wat het meest opvalt in deze woonkamer zijn de muren. Alle vier muren zijn grijs geschilderd, maar het leuke is dat ze de bovenkant met ongeveer twintig a dertig centimeter wit hebben gelaten. Dit zorgt hier voor een bijzonder verrassend effect. Ook de houten kozijnen en de hoge plinten zijn wit gelaten, terwijl sommige deuren wel weer een grijs kleurtje hebben gekregen. Als je de foto’s goed bekijkt zie je verder dat alleen het tapijt in het zitgedeelte grijs is. Voor de rest zie je dat er vrij weinig grijze accessoires aanwezig zijn. Het zijn vooral de grijze muren die de meeste invloed hebben. De houten vloer is bijvoorbeeld niet grijs, en ook het mooie Perzisch tapijt onder de eettafel is zoals je gewend bent gewoon rood.

Grijze woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Ruimtelijke slaapkamer naast keuken | Inrichting-huis.com
    6 november 2013 at 11:00

    […] augustus heb ik hier een mooie grijze woonkamer laten zien, van een woning die te koop stond bij Fantastic Frank. Een prachtige woning met een […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.