Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer schaapjes thema
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer schaapjes thema


Veel mensen kiezen ervoor om een thema te kiezen voor het inrichten van een kinderkamer. Maar waarom is dat eigenlijk? Misschien vind je baby het door jou gekozen thema voor de kinderkamer helemaal niet leuk. Naja, het kan er in ieder geval wel leuk uitzien. En wat maakt het ook uit eigenlijk, als jij het maar mooi vindt. 😉

Kinderkamer schaapjes thema

Via spearmintbaby.com

Zachte kinderkamer

Vandaag wil ik jullie inspireren met de kinderkamer ideeën van Ezra. Een kinderkamer met een thema, een schaapjes thema om precies te zijn. Schaapjes zijn lekker voorzien van een zachte wollen witte vacht, waardoor ze daarom het perfecte kinderkamer thema kunnen vormen. Combineer dat met leuke zachte baby kleurtjes zoals licht beige, babyblauw, roze en je kinderkamer ziet er sereen, dromerig, luchtig, comfortabel en erg pluizig uit!

Kinderkamer ideeën

Er zoveel schaapjes ideeën voor de kinderkamer. Naast knuffels kan je bijvoorbeeld ook schaapjes kussens nemen, posters, behang en hier hebben ze zelfs een hanglamp met allemaal kleine schaapjes eraan. Super leuk toch? Een thema voor de kinderkamer kan dus erg leuk zijn, maar doe dit ook met mate. Niet alle onderdelen in de kinderkamer moet gerelateerd zijn met het thema. Zoek daarom hierin een juiste balans.

Zoals in deze kinderkamer hebben ze naast schaapjes ook heel veel andere leuke ideeën gebruikt. De mooie gordijnen, het patronen behang, de kroonluchter, het steigerhouten boordje boven de deur… Genoeg ideeën om de kinderkamer leuk te maken.

Kinderkamer schaapjes thema

Kinderkamer schaapjes thema

Kinderkamer schaapjes thema

Kinderkamer schaapjes thema

Kinderkamer schaapjes thema

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.