Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer van Château de la Resle
Badkamer inspiratie Landelijk interieur Modern interieur

Badkamer van Château de la Resle


De badkamer ideeën komen vandaag uit Frankrijk. Niet zomaar een badkamer. Dit is de badkamer van Château de la Resle. Château de la Resle is een typisch Frans kasteel gelegen in een prachtige landelijke omgeving, waar romantiek en authenticiteit elkaar ontmoeten.

Badkamer van Château de la Resle

Mix van Authentieke details en moderne gemakken

De gebouwen waren in de periode tussen de 17e en 19e eeuw gebouwd, maar ze zijn volledig gerenoveerd, waarbij uiteraard authentieke details worden gecombineerd met de moderne gemakken en materialen uit de 21e eeuw.

In totaal heeft het Frans kasteel vier luxe en ruime suites om te overnachten. Dit is de badkamer van Suite Vézelay, één van de meest luxe suits van Château de la Resle. En dat is ook wel te zien!

Italiaans sanitair

De ruime open badkamer is voorzien van een prachtige puntdak met de authentieke houten balken aan het plafond. Dit is gecombineerd met super strak gestuukte en wit geschilderde muren, en grote vierkante donkergrijze tegels. Het mooie sanitair zoals het vrijstaand bad, de vrijstaande wastafels, de regendouche, toilet en bidet, zijn ontworpen door Patricia Urquiola voor het Italiaans merk Agape.

Badkamer van Château de la Resle

Badkamer van Château de la Resle

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.