Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Keuken inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Stoere moderne open keuken met eiland


Vandaag wil ik jullie een hele mooie keuken laten zien. Vorig jaar had ik geschreven over ‘het leukste inpandig balkon ooit‘. In datzelfde appartement van 83m2 vind je nog véél meer leuks. De keuken!

Werkplek, kastruimte en keukeneiland

De bewoners hebben gekozen voor een open keuken. De woonkamer is op zich al vrij ruim en licht, maar doordat de open keuken er bij betrokken is, lijkt het nog veel ruimer. Dit biedt de mogelijkheid om een aantal wensen door te voeren voor hun droomkeuken. Ze wilden namelijk een grote open keuken hebben met veel werkplek, veel kastruimte én een keukeneiland met bar. Geweldig om te zien hoe ze deze wensen hebben laten uitvoeren.

Stoere moderne open keuken met eiland

Stoere moderne open keuken met eiland

RVS keuken en apparatenwand

Tegen de originele keukenwand vind je een keukenunit bestaande uit stoere RVS kasten. Daar vind je de spoelbak, het fornuis, het aanrecht en veel kastruimte. Als keuken achterwand vind je een combinatie van een lage RVS plaat, die gecombineerd is met een strakke en wit geschilderde wand. Aan deze wand vind je ook een smalle witte stalen wandplank waar kleine spullen op geplaatst worden. Deze loopt van de muur door tot aan de afzuigkap. De afzuigkap is niet heel diep, maar wel erg breed. Het is bovendien super strak afgewerkt.

Aan de grote muur aan de rechterkant is een grote strakke grijze apparatenwand ingericht. Daar vind je de koel- vriescombinatie, de combi-magnetron en vooral heel veel kastruimte.

eettafel-woonkamer-open-keuken

Keukeneiland met barkrukken

En dit is nog niet alles, want ook de wens voor een keukeneiland is hier doorgevoerd. Het keukeneiland vult hier een beetje de ruimte op tussen de woonkamer en de keuken. Het biedt extra werkruimte en kastruimte, maar met twee stoere zwarte barkrukken wordt het daarnaast ook als bar gebruikt. Boven het eiland hebben ze een grote stoere industriële hanglamp opgehangen.

keukeneiland-industriele-hanglamp

rvs-keukenkasten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Suzanne
  1 mei 2021 at 02:11

  Waar is deze keuken gekocht? Groetjes Suzanne

 • Reply
  Tessa Robijns
  24 januari 2023 at 17:09

  Daar ben ik ook benieuwd naar! Waar is deze keuken van?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.