Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Scandinavisch interieur

Scandinavisch huis in Duitsland


scandinavisch huis in Duitsland4scandinavisch huis in Duitsland2

scandinavisch huis in Duitsland1scandinavisch huis in Duitsland3scandinavisch huis in Duitsland8scandinavisch huis in Duitsland7scandinavisch huis in Duitsland6scandinavisch huis in Duitsland10scandinavisch huis in Duitsland5scandinavisch huis in Duitsland9

Scandinavisch design en interieur hebben een sterke invloed op de esthetiek van mensen wereldwijd. Zo ook dit huis in Wiesbaden, Duitsland. Ontworpen en ingericht door Studio Oink. Het is huis is prachtig licht. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, veel wit en hout, geavanceerde fabricage, inspiratie uit de natuur, meubilair van hoge kwaliteit en verfijnde decoratie met wat kleuren accenten.

De ontwerpers gebruikten originele houten plankenvloeren en op maat gemaakte houten meubels. Ook gebruikten ze oude metro tegels voor de keuken. Het kleurconcept wordt gedomineerd door blanken en heldere tinten. Zelfs de oude kozijnen werden hergebruikt in een op maat gemaakte kast voor het serviesgoed in de keuken. Het huis is stijlvol, praktisch, minimalistisch, eenvoudig en gezellig tegelijk. Zoals voor veel Scandinavisch ingerichte huizen geldt, eenvoud siert!

bron: Design Trade Blog

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Simplicity is! | SA Décor & Design Blog
    24 januari 2014 at 04:59

    […] via:: Inrichting […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.