Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Marije Develing & haar woninginrichting
Binnenkijken Modern interieur Scandinavisch interieur

Marije Develing & haar woninginrichting


Wie is Marije Develing?

Mijn naam is Marije Develing (34) uit Apeldoorn, getrouwd met mijn grote liefde en moeder van een prachtige zoon en dochter.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben eigenaar en interieurontwerper bij Maison Belle.
In 2010 besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken en is Maison Belle geboren We zijn inmiddels uitgegroeid tot een creatief en ondernemend interieurbureau in midden Nederland. We geven interieuradvies op maat, maken interieurontwerpen en delen daarbij de mooiste wooninspiratie die we tijdens ons werk tegenkomen.

Marije Develing & haar woninginrichting

Marije Develing & haar woninginrichting

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Dat is heel verschillend. De ene dag maak ik ontwerpen, schets en zit ik veel achter de computer te tekenen. Andere momenten schrijf ik blogs voor diverse woonsites. Soms begeleid ik een verbouwing op de werkvloer of tover ik huizen om dus sjouw en sleep ik met heel veel spullen.

En je vrije dag?
Uh, als ondernemer ben ik heel weinig vrij en mijn werk is mijn hobby dus dat gaat vanzelf. Maar in onze vrije tijd gaan we lekker op pad met onze kids of zit ik heel graag in een lekker restaurantje. En overal woontijdschriften lezen voor nieuwe inspiratie, daar kan ik geen genoeg van krijgen…

Wat betekent woninginrichting voor jou?

Het is iets waar ik altijd mee bezig ben en al mee bezig ben zolang als ik me kan herinneren. Overal ‘scan’ ik de omgeving op combinaties, kleuren en sfeer. Zelfs tijdens een van mijn hardlooprondes in het bos ontdek ik de mooiste kleurcombinaties in de natuur. Het nadeel is dat mijn eten echt niet smaakt als ik in een ongezellig restaurant eet.

Hoe zou jij jouw woninginrichting omschrijven?

Omdat ik door mijn werk zoveel interieurs zie, verandert je eigen stijl ook heel snel. Wij hebben een oud huis uit 1920, we hebben ervoor gekozen om de basis terug te brengen in de oude stijl. Door middel van paneeldeuren, schuifdeuren en een keuken met paneeldeurtjes die daarbij past. Dat combineer ik met mijn mooiste vondsten van rommelmarkten, Ikea en modern design zoals onze Eames eetstoelen. Op dit moment ben ik erg gecharmeerd van de Scandinavische woonstijl: heerlijk licht, natuurlijk en heel stijlvol.

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?
Ik ben gehecht aan onze Franse schoolklok. Die hebben we een keer op een rommelmarkt gekocht. Het is een prachtvondst geweest en we raken er niet op uitgekeken!

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Van blogs op Internet, internationale woontijdschriften, mijn omgeving en zelfs uit de natuur. Ik heb zelf ‘s avonds ook nooit de gordijnen helemaal dicht, geniet ervan als mensen even naar binnen kijken. Dat doe ik zelf ook zo graag!

Wat is je favoriete woonwinkel?

De stijl van Tutze in Harderwijk vind ik geweldig! Verder zijn de Kringloop en Marktplaats een van mijn vaste adressen.

Jouw tip voor de lezer?
Durf je eigen stijl te creëren. Niks moet en alles mag, we krijgen het idee dat we een woonstijl moeten kiezen. Maar waarschijnlijk heb je zelf een speciale stijl, die niemand anders heeft! Zorg voor balans door op te ruimen en materialen en kleuren te herhalen, zo ontstaat er een balans.

Kom je er zelf niet uit en voelt je huis niet eigen? Vraag hulp van een specialist, een interieurontwerper of stylist kan je helpen om van je eigen meubels en huis een mooi geheel te maken.

Met vriendelijke groet,

Marije Develing, Interieurontwerper

Maison Belle interieuradvies – www.maisonbelle.nl

Marije Develing & haar woninginrichting

Marije Develing & haar woninginrichting

Marije Develing & haar woninginrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.