Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loods 5


Niet alleen als je bezig bent met het uitzoeken voor spullen voor je huis, maar ook als je liefhebber bent voor interieur, woninginrichting en lifestyle moet je gewoon bij Loods 5 zijn geweest.

Naast interieur oplossingen voor alle vertrekken van je huis biedt Loods 5 ook heel veel wooninspiratie. Heb je dus nog geen idee hoe je je huis wilt inrichten, een dagje Loods 5 kan wonderen doen!

Loods 5 formule

Loods 5 is in 1999 opgericht met als doel het gefaciliteerd verhuren van winkelverkoopruimte aan ondernemers en bedrijven gericht op het ‘Interieur & Lifestyle’ segment.

Loods 5

Over twee grote verdiepingen heeft Loods 5 inmiddels meer dan 250 units van verschillende leveranciers. Elke unit wordt vertegenwoordigt door verschillende merken, fabrikanten of handelaren. Dit loopt uiteen van landelijke meubels en woonaccessoires tot strakke moderne verlichting tot interieurproducten uit Arabische landen. Dagelijks komen hier nieuwe producten bij, waardoor een bezoek aan Loods 5 nooit hetzelfde is als andere keren.

Voor veel mensen is Loods 5 dus gewoon een mega woonwinkel in zowel Zaandam als Sliedrecht waar je terecht kunt voor mooie meubels, woonaccessoires en andere leuke spullen voor je interieur.

Winkelen bij Loods 5

Wanneer je de paden van Loods 5 volgt, kom je langs units met de meest uiteenlopende sferen en stijlen. In de sfeerkamers zijn de verschillende stijlen gecombineerd om je te prikkelen en te inspireren. Op de begane grond vind je een overvloed aan accessoires. Uit alle werelddelen, voor elke ruimte van het huis en iedere smaak is er iets te vinden in Loods 5. De meest uiteenlopende accessoires vind je in de brede gangpaden die door de Loods lopen. je kunt ze meteen meenemen en afrekenen.

Loods 5 assortiment

Zoals gezegd heeft Loods 5 alles op het gebied van wonen. Je kan hierbij denken aan spullen voor kantoor, keuken, kids, bedden, tafels, stoelen, banken, spiegels, schilderijen, servies, tuin, kast, vloeren en accessoires.

Klik hieronder om het te bekijken:
Lampen
Banken
Keukens
Badkamer
Eettafels
Salontafels

Loods 5 vestigingen

Loods 5 heeft dus in totaal twee vestigingen in Nederland. Klik hier op jouw vestiging voor meer openingstijden, routebeschrijvingen, adressen en telefoonnummers.

Loods 5 Zaandam
Loods 5 Sliedrecht

Ontdek het uitgebreide en diverse aanbod van meer dan 300 verschillende leveranciers. Alle stijlen voor alle ruimtes in huis, vind je bij Loods 5. Er is een enorm aanbod van originele producten. De collectie wisselt continu. Op de begane grond vind je alle woonaccessoires. Op de eerste verdieping vind je design, kunst, meubels en Cafe 5!

Loods 5 webshop

Loods 5 staat bekend als een echte woonwinkel ervaring, waar je terecht kan voor uiteenlopende stijlvolle meubels en accessoires. Door de vraag en eigenlijk ook het gemak, hebben zij naast de Loods 5 vestigingen in Sliedrecht en Zaandam, in 2013 ook een aantal webshops geopend. Elke webshop richt zich op een ander segment. Klik hier om meer over de Loods 5 webshops te lezen.